Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

La multi ani! Dragilor
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 11:56 2-Jan-2014

Dragilor cu venirea noului An Familia noastra( Laura, Andrei si Andreea) va ureaza un An nou plin numai de sanatate , bucurie , spor in toate si multa liniste sufleteasca iar Bunul Dumnezeu sa ne ajute si sa ne fereasca copii de rele . Iar pentru cei care ne-au ajutat si nu ne-au lasat cand ne-a fost greu eu le multumesc din toata inima mea de mama un mare MULTUMESC si sper ca Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca bunatatea . Doamne ajuta

Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 11:36 3-Jan-2014
La Multi Ani si voua si multa sanatate!
Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 16:41 3-Jan-2014
La multi ani IMPARTE.RO!!!! La multi ani membrilor, sanatate multa, rabdare, iertare si pace in suflet!!!
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 21:38 3-Jan-2014
La multi ani tuturor! Sa ne dea Bunul Dumnezeu sanatate,rabdare,iertare de pacate,minte si parte de oameni cu suflet bun!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS