Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Esti liber sa deschizi orice subiect de discutie care dezbate nevoile oamenilor de pretutindeni, cum ai fost ajutat si cum ti-ai oferit ajutorul

Donez haine copii
Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 03:53 2-Dec-2018

Am adunate prin casa cateva pungi cu haine de la copii, de care ma tot impiedic. Fata cea mare (14 ani) a slabit enorm vara asta si majoritatea hainelor ii sunt mari, numai de la ea am aproape jumatate de sac cu haine, unele poate chiar nepurtate.

Caut o familie careia sa ii fac o bucurie de Craciun, am haine de donat pentru fete (intre 10-14 ani au ele, dar sunt si haine care le-au ramas mici, deci probabil bune la 8-9 ani) plus in baiat care acum are 4 ani, deci haine cam de 2-3 ani.

Plus probabil ceva dulciuri de Craciun pe langa ele.

Doar ca nu cred ca pot trimite in sate izolate, am nevoie de o adresa de undeva de la oras (pentru ca nu sunt in tara, si nu gasesc cum sa trimit pachet la sat).

Adresa de mail pe care imi puteti lasa mesaj cu detalii este mickyyy@yahoo.com.

Total mesaje: 4
S-a alaturat cu 2 an (i) in urma
Data 14:15 15-Dec-2018
Sarumana vam trimis imeil
Total mesaje: 4
S-a alaturat cu 2 an (i) in urma
Data 15:54 15-Dec-2018
Aș avea mare nevoie de haine vă rog tare mult vă las nr meu de tel 0753974796 multă sănătate


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS