Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Esti liber sa deschizi orice subiect de discutie care dezbate nevoile oamenilor de pretutindeni, cum ai fost ajutat si cum ti-ai oferit ajutorul

avem nevoie de haine pt baietelul nostru de 10 ani
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 1 an (i) in urma
Data 10:56 31-Oct-2017

Buna ziua, suntem o familie cu probleme financiare si avem nevoie de imbracaminte de baietel 10 ani ,locuim cu chirie nu avem alta posibilitate si ne descurcam greu.cautam hainute si incaltaminte de orice fel si o gecuta pt iarna.poarta 36 picior si 1.28-1.34 inaltime.suntem din Bucuresti.multumim.contact corneafatma@gmail.com.va multumim din suflet.

Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 1 luna (i) in urma
Data 12:17 5-Nov-2017
Buna ! Lasa-mi o adresa unde îți pot trimite tot ce ai nevoie pt băiețel! Scrie-mi adresa in mesaj! O zi buna!
Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 1 luna (i) in urma
Data 13:21 5-Nov-2017
Am primit adresa! Cat de curând va trimit hăinuțe! Am sa va scriu cand trebuie sa ajungă si locul de unde sa ridicați pachetele in câteva zile. O zi frumoasa!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Site verificat. Nu contine soft rau intentionat. Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS