Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Aici veti gasi anunturile administratorilor, reguli de conduita in comunitate, raspunsuri la probleme tehnice.

⚠ Avertisment limba romana!
Acest topic este inchis.
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 00:20 17-Dec-2015

Acest portal este dedicat utilizatorilor din Romania, ceea ce presupune utilizarea limbii romane, limba oficiala a Romaniei.

Orice material textual, fie el post pe forum, comentariu, desccriere pagina de caz, poveste, articol, scris in alta limba sau in limbaj de chat (limbajul puturosilor),, precum cf, dk puteti, k este, etc., va fi sters cu un singur avertisment. Alt avertisment nu va mai exista inaintea stergerii definitive a contului si a intregului istoric de pe portal.

Este una din regulile de baza ale porttalului si comunitatii Imparte.ro, regula ce impune respectul pentru semenii nostri romani. Iar daca respectul nu este o trasatura a multora dintre utilizatori, suntem obligati sa-l impunem prin "lege", chiar daca este formal si nu constientizat.

Comentariile nu sunt posibile la acest post, fiind de prisos.

Noapte buna,
Adrian Nicolescu, Administrator si Coordonator Relatii publice Imparte.roContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS