Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Aici veti gasi anunturile administratorilor, reguli de conduita in comunitate, raspunsuri la probleme tehnice.

Transport gratuit - Fan Courier
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 12:38 17-Feb-2015

Buna ziua,

am citit anuntul prin care Fan Courier pune la dispozitie transport gratuit pentru colete cu continut umanitar. Deoarece eu am transmis un astfel de colet (vase de bucatarie), prin Posta, unui membru al acestei comunitati (Elen) si am discutat cu ea ca as putea sa-i mai trimit si alte obiecte (2 fotolii, un televizor, alte cateva obiecte de mobilier), va intreb cum pot sa angajez un astfel de transport gratuit. E vorba de un drum de la Sibiu la comuna Dumbrava jud. Iasi.

Multumesc

Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 14:40 17-Feb-2015

Nu. Fara mobilier si televizoare. Contractul de sponsorizare are o valoare de facturare. Cu greautatea facturata pentru un televizor, trimit 3 colete cu alimente. De aceea nu-mi convine sa consum bugetul pe obiecte voluminioase si/sau grele. In plus, livrarile se fac numai de la Bucuresti, din sediul nostru. Imi pare rau ca nu va putem ajuta, Adrian Nicolescu, Administrator & PR Coordinator Imparte.ro

Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 09:55 18-Feb-2015
Am inteles. Multumesc.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS