Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

copil cu autism are mare nevoie
[Utilizator Sters]
Data 13:29 27-Nov-2013

am un baietel si are autism nu stiu ce sa mai fac ca nu a vem bani ptr terapie va rog din suflet ajutatima nu avem pe nimeni nu stiu unde sa ma strig ca nimeni nu te primeste fara bani in pitesti am fost la centre si spun ca nu au fondurii eu nu pot sa fac nimic ce sa fac sa ma vand pe mine copilul nu stie va rog

Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 20:17 27-Nov-2013

Buna ziua,

Stimata doamna,

Periodic ASOCIATIA ROMANA DE TERAPII IN AUTISM SI ADHD desfasoara campanii de strangere de fonduri pentru copii speciali cu probleme financiare si le redam sansa de a avea o viata normala.Mentionam ca noi nu strangem fonc=duri decat pentru recuperarea terapeutica in unul din centrele noastre. Vrem sa fim pate din destinul acestor copii.

La final de an incheiem calendarul de campanii destinate recuperarii terapeutice a aunui copil. Contactati-ne pentru a vedea cum va putem ajuta si pe dvs.

cu respect

psiholog

Sanda Gligu

0749778050

Total mesaje: 20
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 11:21 30-Nov-2013
buna ziua sunt mama a 3 copii unul dintre ei diagnosticat cu autism ,situatia noastra financiara este una destul de precara si nu ne permitem sa platim terapia lui abia ne descurcam cu mancarea si cele necesare cresterii lor. am citit mesajul dumneavoastra si v-am contactat in speranta ca ne veti putea ajuta si pe noi cu terapia copilului ca alta sansa nu avem noi nu putem plati o asemenea suma ,astept raspunsul dumneavoastra .mihaela georgescu 0725323481
[Utilizator Sters]
Data 18:21 30-Nov-2013

eu cer ajutor nu te pot ajuta de loc

[Utilizator Sters]
Data 22:52 9-Jan-2014

buna ziua se pare ca ati uitat de noi doamna ati spus sa va sun dupa 15dece dar nu ati mai vrut sa imi raspundeti nu stiu de ce vati schimbat copilul meu nu are nicio vine el are nevoie de terapie de ajutor poate nu stiu va sunat al cineva sau neati confundat sunt din pitesti multumesc monica.hola13@yahoo.com daca va ramana ceva si ptr noi dvs vati oferit sa ne ajutati cu baietelul meu cu autismContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS