Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

va rog din suflet ajutati_ma!
Total mesaje: 240
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 21:18 3-Nov-2013

buna seara ma numesc simona am o fetita de 3ani si jumatate care are mari probleme de sanatate.dim analizele facute de doctori a reiesit ca are ambii rinichii plini cu nisip(oricand poate face un blocaj renal)si fierea marita mai mult ca a unui adult.stam cu chirie mai am o fetita de un anisor si ne descurcam foarte greu cu banii.am o mare rugaminte la oamenii cu suflet sa ne intinda o mana de ajutor.va multumesc numarul nostru este 0764426174.

Total mesaje: 49
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 10:25 4-Nov-2013
Buna ziua, daca doriti va putem sprijini cu cateva hainute pentru fetita de 3 ani, doar sa ne lasati o adresa unde sa trimitem coletul
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 22:18 4-Nov-2013
As dori sa va ajut cu ceva hainute ptr ambii copii si cadouri ptr sarbatorile de iarna. Va rog adresa......
Total mesaje: 240
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 11:51 8-Nov-2013
buna ziua oameni buni sa nu credeti ca primim in fiecare zi donatii o singura persoana a raspuns apelului nostru si ne-a ajutat cu hainute pentru fetite!!!SARACII NU AU IAR BOGATII NU DAU pana la urma tot saracul te ajuta!!!
Total mesaje: 240
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 20:41 10-Nov-2013
ii multumesc din suflet doamnei ionela din constanta pentru ajutorul acordat mai rar oameni ca dvs doamna.va multumim si sa va dea Dumnezeu sanatate....


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS