Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

aveti grija
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 15:09 5-Aug-2013

Ati avut dreptate sa nu va incredeti in acest om. Iata un anunt din 20 iunie, de pe Facebook: "In alta ordine de idei, practic un excroc poate castiga o suma frumusica pacalind lumea si vanzand iluzia unui castig fabulos inexistent pentru un muritor de rand...DRAGII MEI ASTA MI S-A INTAMPLAT MIE ASTAZI LA PRANZ...AM PRIMIT UN TELEFON DE PE UN NUMAR DE COSMOTE 0760318135, CARE CULMEA STIA DESPRE CAZUL NOSTRU DISPERAT, DESPRE ADELINA SI LOREDANA SI SUB PRETEXTUL UNOR DONATII DIN PARTEA MAI MULTOR FIRME DIN SLOBOZIA, PE CARE URMA SA LE PRIMIM PRIN CURIERAT (CURIEREXPRES), IN ACEASTA SEARA MI S-A CERUT SA ACHIT CAT MAI REPEDE POSIBIL LA O SUCURSALA BCR SUMA DE 170 RON, PE NUMELE - COMAN PAULA OFICIUL POSTAL 1 SLOBOZIA JUD. IALOMITA...CUM BINEINTELES NU AM FACUT ACEASTA PLATA, PENTRU CA NU MI S-A LOGIC SA PLATESC O TAXA DE CURIERAT, DIN MOMENT CA ACEL CURIERAT AJUNGE LA MINE LA USA SI SE PUTEA FACE PLATA PE LOC, AM PRIMIT URMATORUL MESAJ :STIMATE CLIENT VA INFORMAM DE FAPTUL CA LIVRAREA DUMNEAVOASTRA, VA FI TRIMISA RAMBURS CATRE FURNIZORI, INTRUCAT NU ATI RESPECTAT PREVEDERILE LEGII 276/2007 O.U.G. PRIVIND LEGEA TRANSPORTURILOR LIBER CONSIMTITE DE PARTILE IMPLICITE. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE ! WWW.CURIEREXPRESS.RODupa ce ca suntem chinuiti, dupa ce ne-am pus ultima speranta in oamenii de buna credinta in speranta unui ajutor pentru fetele noastre ADELINA si LOREDANA, care in acest moment sunt fara posibilitatea de a merge pe picioarele lor si fara posibilitatea de a se hrani singure ele fiind deplasabile doar sustinute, se mai ivesc si asemenea monstrii cu chip uman care rasucesc si mai mult cutitul in rana...

[Utilizator Sters]
Data 16:21 5-Aug-2013
salutare, am fost si eu in asemenea situatie, cineva m-a mintit ca avem o donatie de la o persoana, dupa care mia spus sa transfer 80€ altei persoane, ca sa pot beneficia de aceasta donatie.Oameni buni nu credeti pe nimeni daca vi se cere ceva in schimb.
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 13:10 11-Sep-2013

Doamne,va multumesc ca v-ați destainuit aici.cat pe ce sa o pateasca si cumnata mea...la fel,a fost sunata sa trimită prin mandat online pe numele de COMAN PAULA,OP 1 Slobozia,suma de 170 lei pt ca mai târziu sa primească prin curier produse pt cel mic cu care are probleme.eu fiind o persoana mai sceptica am căutat repede pe internet acea fundatie...cand surpriza de fapt este o mare escrocherie...oare oamenii astia chiar nu au inima????curios este totuși ca noi nu am făcut public cazul celui mic deși este internat de un an in spital,deci...acum va întreb unde ați fost internati cu copiii?de unde puteau afla acești oameni de toate aceste cazuri?nu putem lua măsuri si sa facem public pt ca cei naivi sa nu fie pacaliti(ca si in cazul celor sunati cu accidentele rutiere)?

Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 13:37 11-Sep-2013

Nr de pe care a fost contactata este: 0765 072 189 si a fost contactat de un domn...dc il pot numi asaContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS