Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

A beneficiat cineva de ajutor pana la urma?
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 10:06 16-Jul-2013

Sunt atatea cereri aici, chiar sunt curioasa, se finalizeaza cererile sau e doar un alt site de minciuni iefitine romanesti? Eu am vorbit cu o persoana de aici , initial a zis ca o sa imi doneze obiectul la care a facut anunt si acum vine si zice ca gata, l-a luat alticineva! Pai siteul asta e pentru trafic sau chiar sa ajute lume?

Total mesaje: 45
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 18:56 16-Jul-2013
Buna ziua Eu am fost ajutata de persoane de aici O doamna din Cluj mi.a platit cariotipul bebelui cu Down O alta doamna din Bucuresti mi.a trimis carucior pt gemeni Alta doamna ma ajutat cu hainute si alte lucruri ,iar acum cîteva zile o doamna din Bucuresti mi.a trimis premergator pt fetita,un centru de joaca pt bebele cu Down si hainute fff frumoase si noi cu eticheta pe ele Pe aceasta cale le multumesc din suflet si sa le dea Dumnezeu multa sanatate si înzecit pt ajutorul acordat


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS