Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

vă implor să citiţi!
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 19:41 23-May-2013

Mă numesc Daniel şi implor disperat ajutor.Am nevoie urgent de 6500 lei pentru a-mi termina studiile,deoarece după un efort enorm de 3 ani,văd cum viitorul mi se năruie.Suma o solicit ca împrumut pe o perioadă de doi ani,şi am nevoie foarte urgent,deoarece nu pot intra în examenele finale,riscând să pierd tot ce am reuşit să împlinesc în aceşti ani.Cine mă poate ajuta,vă rog să îmi daţi un răspuns pe cpsdaniel@aol.com şunde v potEste vorba despre viitorul nu numai al meu,dar şi al familiei. împărtăşi şi cazul sau povestea mea pe larg.Este un apel disperat către cei cu posibilităţi de a ajuta.Vă implor!!!!

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 09:15 26-May-2013
Buna Daniel!
Am citit mesajul tau. Personal nu cred ca pot sa te ajut financiar, insa daca doresti sa dau mesajul tau mai departe trebuie sa ne spui tuturor istoria ta. De ce te afli in aceasta situatie si mai ales ce ai facut pentru a o schimba! Poate gasim si altfel de solutii...Multa bafta iti doresc!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS