Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

ajutor !
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 17:25 25-Mar-2013

Buna ziua tuturor ! M-am rugat la D-zeu sa nu ajung in situatia asta ,sa cer ajutor disperat!Suntem o familie tanara din bacau avem o fetita de 1 an si 2 luni,situatia este grava stam intr-un apartament inchiriata de la primarie dar nu am avut bani sa platim in ultimi 2 ani si ne-am trezit cu contractul reziliat ,,este normal' plus de asta avem o datorie imensa la asociatiea de proprietari...o suma greu de pronuntat pentru noi de 12000 de lei ...am avut 16000 dar am mai platit noi in ultimile 2 luni ...la primarie am avut in jur de 4300 dar am platit 3000 mai avem 1300 doar la primarie plus asociatia cu care am avut doua procese pe care le-am pierdut iar acum suntem nevoiti sa iesim in strada avem ordin de evacuare nu avem cum sa ne mai opunem ori achitam ori iesim sub cerul liber! am incercat sa merg in audienta la domnul primar dar fara reusite pana in momentul de fata ! cu atat mai grav ca nu avem ce ne trebuie la copil de la lapte si mancare pana la hainute ! Va rog ajutati-ne nu ne lasati sa pierdem casuta ! va multumesc din suflet pentru un suflet! - 0758135202 ! am nevoie de altfel sa merg cu fetita la oftalmolog am nascut-o cu un strabism ocular si cu o bioptrie mai mica la un ochisor ....trebuie sa strang banuti pentru o operatie Doamna doctor ne-a spus ca pana nu face un 1 si jumatate nu ma poate trimite la operatie cu ea ! :((

Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 07:30 26-Mar-2013
Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va ajute sa gasiti pe cineva sa va ajute sa iesiti din acest necaz
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 11:20 26-Mar-2013
Doamne ajuta Doamna Liliana!
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 20:01 28-Mar-2013
Incercati si la IPS Mitropolit Teofan. Radu
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 00:23 30-Mar-2013
Buna ziua Radu multumesc de comentariu ! nu stiu cum sa apelez la dansi ! nu am nici ceea mai mica idee!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS