Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Ingerasii de la Marcus au nevoie de ajutor!
[Utilizator Sters]
Data 00:19 1-Mar-2013

Doamne ajuta!

Va trimitem acest mail din partea Maicii Starete Serafima de la Manastirea Marcu, loc. Marcu, jud. Covasna (tel.: 0740.095.480), care va transmite ca are mare nevoie de ajutorul Dvs.!
Maica Serafima are in grija 11 fetitze abandonate de parinti, majoritatea aflate acum in clasa a treia. Le creste in Manastirea Marcus, aflata pe un deal, in mijlocul padurii, la 5 km de drumul principal. In fiecare zi, maica staretza duce copiii la scoala cu o masina pe care se straduieste sa “o tzina in viatza”. Daca se strica masina, daca banii de mancare, de haine sau de rechizite nu mai ajung, daca nu are cu ce plati lemnele sau facturile, Maica Serafima bate din poarta in poarta, trimite mailuri, vorbeste cu enoriasii si aduna banut cu banut sa ajute cei 11 copii nu doar sa supravietuiasca ci sa se si bucure de copilarie.
Daca intrati pe site-ul lor:http://www.ingeriidelamanastire.blogspot.ro/ o sa vedeti cum acesti copii (frumosi…dar care din pacate nici macar nu stiu cum arata cei de la care au mostenit frumusetea) sunt nu doar crescuti, ci, mai ales, EDUCATI. Veti afla ca anul trecut au venit la Bucuresti, la Targul de Produse Ecologice, unde au vandut carti, icoane si obiecte bisericesti, ca sa stranga bani pentru nevoile zilnice.
Ii puteti gasi pe ingerasi si pe facebook, unde am incercat sa postam cele mai noi informatii despre acestia.
http://www.facebook.com/ingerasii.manastireamarcus
In aceste vremuri cand multi dintre parinti stiu deja cat de greu este sa cresti un copil. Unii dintre acestia se intreaba daca au bani sa isi permita un al doilea copil. Dar oare cat curaj trebuie sa aiba Maica Serafima sa isi asume cresterea a 11 copii?
Blogul copiilor de la Mănăstirea Marcus
ingeriidelamanastire.blogspot.com

Blogul copiilor de la Mănăstirea Marcus
ingeriidelamanastire.blogspot.com

Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 05:11 1-Mar-2013
O zi bună :::
Eu sunt gata să vă ajute! Sunt un creditor privat împrumut ....... aveți nevoie de un împrumut pentru a achita facturile dvs. sau de a începe o afacere a ta? Daca da
contactati-ma acum via-nation.loanfirm@gmail.com, ofer dobânzile aferente unui împrumut de 2% și împrumutul meu este foarte ieftin și
rapid pentru a primi,
[Utilizator Sters]
Data 20:32 13-Mar-2013

Sarut mana,maicuta Serafima ! Cum pot ajuta ?

[Utilizator Sters]
Data 10:05 14-Mar-2013

Doamne ajuta! de contul de pe imparte.ro nu se ocupa maica Serafima personal. Va las numarul ei de telefon sa luati legatura personal cu maica. Ea va poate da mai multe detalii cu privire la necesitatile stringente ale copiilor. 0740.095.480. Multumim. Sa aveti o zi buna!

[Utilizator Sters]
Data 22:47 25-Mar-2013

n-am stiut ca mi=ati raspuns,o voi suna maine pe maicuta sa vedem cu ce o pot ajuta ! va multumesc (cei care administreaza site-ul ar trebui sa faca un fel de ” buzz ” cand iti raspunde cineva pe forum )Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS