Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Ajutati-ma cu 50ron ..pentru butelie
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:48 15-Feb-2013

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti numele dvs. complet pentru a putea efectua transferul banacar, la ce banca si filiala.

Cat timp va tie butelia?

Multumesc

Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 18:03 24-Feb-2013

Buna seara!

Puteati sa cumparati butelia imediat ce-ati capatat somajul. Nu este vina noastra domnule c-ai stat matale fara butelie. Si plus de asta, nu este nimeni obligat sa va dea 50 RON. Masurati-va cu atentie cele tastate de catre dvs.

Si nu mai inaintati pe Dumnezeu si cele sfinte. Cel putin pe mine nu m-ati impresionat. Am impresia ca sunteti o persoana falsa.

Numai bine.

Total mesaje: 32
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 18:46 24-Feb-2013
Dl.Florin are dreptate.Utilizatorul onicica isi exprimase dorinta de a o ajuta insa vad ca "doamna" nu a postat nicio filiala bancara ci doar un simplu cont.Mi se pare aberant sa iti folosesti copiii ca pretext pentru a obtine banii de butelie.Daca chiar aveati nevoie de butelia,asa cum spune-ti solicitati in zona dumneavoastra,ca si anunt necesitatea incarcarii unei buteli,nu echivalentul acesteia in bani.Daca intradevar aveati nevoie de butelie si o puteati lua pe datorie de ce nu a-ti facut-o pana acum? De ce a-ti stat sa asteptati o saptamana ptr a face acest lucru? Oameni cu suflet suntem toti de pe acest site,si multi dintre noi au ajutat (atat cat au putut si pe cine au putut,dar niciunul dintre noi nu am facut mare tam-tam pe acest lucru sau nu am facut din asta un lucru public).Nu va permit nici dv,nici altcuiva sa veniti si sa acuzati ca noi nu avem suflet,atata timp cat nu stiti cat,cum,de unde sau pe cine am ajutat noi,acesti utilizatori ai acestui site care nu suntem doamna draga nici oameni bogati,nici miliardari,nici patroni de firme.Multi dintre noi suntem simpli angajati care ii multumim lui Dumnezeu pentru locul de munca pe care il avem si care ajutam din putinul nostru pe oameni ce nu au avut sansa de a beneficia de un loc de munca,pe oameni care boala sau greutatile vietii i-a ingenunchiat,pe copii sau batrani care nu au un sprijin adevarat...
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:23 24-Feb-2013
ANUNT EXPIRAT,,VA MULTUMESC


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS