Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

va rog din suflet ajutati-ma pe mine si pe mami
Total mesaje: 13
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 22:25 6-Jan-2013

CEI CARE POT DA O MANA DE AJUTOR ACESTUI CAZ,ORICAT DE PUTIN ESTE BINEVENIT.
Vasile Aurelia:
buna seara oameni cu suflet sant o mama singura cu o fetita de 7 ani care merge la scoala eu sant operata la inima si am o pensie de handicap de 230 ron pe luna stau cu chirie va rog daca se poate sa ma ajute cineva credeti-ma ca nu mai pot sa ami duc fetita la scoala ca nu mai imi permit nu imi ajunge pensia si cu chiria si cu scoala fetitei si cu mancarea va rog din suflet si din inima ajutati-ma las si un numar de tel 0763918608".avem nevoie de [alimente,rechizite si hainute pentru fetita] va multumesc
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 14:59 7-Jan-2013
VA ROG SPUNETI-MI UNDE SE POT TRIMITE AJUTOARELE?
Total mesaje: 13
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 19:35 7-Jan-2013
buna seara eu sant din localitatea caracal judetul olt strada dezrobirii nr 16 va multumesc mult de tot
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 19:07 30-Jan-2013

ce masuri are la hainute si cam care ar fi necesitatile urgente? cintia.weston@gmail.comContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS