Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Ajutati-o pe Andrada sa traiasca! La doar 17 a
Total mesaje: 16
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 13:59 16-Sep-2012

VEZI VIDEO AICI: http://sperantapentruromania.ro/ajutati-o-pe-andrada-sa-traiasca-la-doar-17-ani-sufera-de-leucemie/

,,Vreau sa traiesc!” Acesta este mesajul Andradei, o tanara adolescenta de doar 17 ani din Calan, jud. Hunedoara, care sufera de leucemie. In data de 16 Septembrie 2011 a inceput cosmarul Andradei printr-un lesin in strada. Peste doar cateva zile insa a venit si diagnosticul care i-a schimbat viata si a declansat cosmarul familiei ei: Leucemie acuta Limfoblastica cu celule Pre-B, L2. A fost internata in Targu Mures pentru doua luni de zile, insa medicamentele necesare parintii au fost nevoiti sa le suporte din fonduri proprii si sa le cumpere din strainatate pentru ca nu se gaseau in Romania. Dupa acceptarea formularului E112 Andrada a fost internata la Clinica San Matteo Pavia – Italia, unde este pana in momentul de fata. Tratamentul a decurs foarte bine si are sanse foarte mari sa se vindece complet de leucemie. La inceputul lunii noiembrie Andrada se va intoarce in Romania, dupa mai bine de un an de zile de tratament in Italia. Insa, pentru ca Andrada sa fie din nou sanatoasa, sa poata din nou spera la viata, are nevoie de un tratament care se va intinde pe durata a doi ani de zile. Acest tratament are rolul de a intretine rezultatele tratamentului din Italia si pentru ca boala sa nu revina in corpul ei.

Insa costul acestui tratament de intretinere este peste puterea financiara a familiei Andradei, care a facut eforturi disperate sa aiba resursele financiare necesare pana acum.

Tratamentul de intretinere se va realiza tot in Italia la clinica San Matteo din Pavia. Tratamentul va costa 1500 de euro lunar si se va intinde pe durata a doi ani de zile. In acest pret este inclus tratamentul (1000 de euro) si transport, cazare, mancare (500 de euro pentru Andrada si mama ei). In total, pentru cei doi ani de zile costul se va ridica la 40 000 de euro.

Asociatia Speranta pentru Romania a preluat acest caz umanitar. Impreuna cu dvs vrem sa salvam viata Andradei. Am fost in orasul Calan, am fost la primaria orasului, am cunoscut persoane care o iubesc pe Andrada si toti ii transmit un mesaj de suflet: ,,Andrada TE IUBIM si vrem sa TRAIESTI”. Acest mesaj al locuitorilor din orasul Calan, al primarului orasului, al parintilor, bunicilor si cunoscutilor, ne-a impresionat profund.

De aceea, facem un apel la toti romanii care citesc acest articol sau urmaresc materialul video cu Andrada, sa o sustina financiar pentru a putea continua tratamentul si pentru ca viata ei sa poata fi salvata.

CUM POATE FI AJUTATA ANDRADA?

Asociatia Speranta pentru Romania are acordul parintilor Andradei de a promova cazul ei umanitar cat si de a strange fondurile necesare pentru tratament prin donatii si sponsorizari.

Pentru cei care doriti sa faceti donatii va rugam sa specificati destinatia sumei donate ,,PENTRU ANDRADA”.

Donatiile pot fi facuta in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online, direct cu cardul, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. In conturile bancare ale Asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO: RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU

4. Prin contract de sponsorizare (in cazul firmelor): DESCARCA CONTRACTUL AICI

5. Directioneaza 2% catre Asoc. Misiunea Speranta pentru Romania (fondurile directionate vor fi folosite pentru Andrada)

- Directioneaza 2 % din impozitul pe venit, vezi detalii AICI

6. Promoveaza cazul Andradei pe Facebook, sau posteaza cazul ei pe bloguri, site-uri, fa-l cunoscut prietenilor tai care o pot ajuta.

ATENTIE! Speranta pentru Romania va veni regulat cu rapoarte despre sumele donate pentru Andrada.

CUM VA PRIMI ANDRADA DONATIILE?

Parintii Andradei vor primi fondurile donate dupa extrasele de cont bancar care vor avea specificatia ,,PENTRU ANDRADA”. Sumele vor fi donate parintilor prin ordin de plata, pe baza unui proces verbal de predare primire si pe baza unui proces verbal de donatie insotit de facturile tratamentelor, etc.

VIDEO UPDATE luna de luna

Asociatia Speranta pentru Romania va furniza pe acest site materiale video, interviuri, etc cu Andrada si stadiul tratamentului, progrese, etc.

De asemenea, in luna noiembrie cand Andrada se va intoarce in Romania, vom realiza un interviu cu ea care va fi postat pe site-ul nostru.

Cand suma necesara va fi stransa in intregime si donata Andradei, vom realiza un mesaj video de multumire pentru toti donatorii cu Andrada si familia Andradei.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Email: infosperanta@gmail.com

Telefon 0766 365 833 sau 0749 402 098

Total mesaje: 4
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 20:56 27-Sep-2012
ASTEPT UN CONTACT 0748789175 ANTONIO
Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 15:17 28-Sep-2012
Doamne Ajuta!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS