Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Cautam salvatori
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 10:58 12-Mar-2012

In Cluj, ascunsa de ochii trecatorilor de pe ocupata strada a Motilor, in spatele unei cladiri impunatoare in constructie, exista de 18 ani Fundatia "Familia Sfanta". Pe scurt, are doua proiecte: o Policlinica fara plata, in Europa sunt doar o mana de astfel de institutii, si un Centru caritativ-educativ care se ocupa, cum ii spune numele, de cazurule sociale care vin la consultatii la Policlinica si de alte multe proiecte educative: consiliere, cursuri, colocvii, etc.

Ne-am descurcat pana acum, dintr-o donatie particulara. Dar acest donator se retrage si munca noastra e amenintata cu disparitia. Lunar, se ofera peste 800 de consultatii in toate specialitatile, de la doctori care vin voluntar. Se dau medicamente gratuite din stocul care acum e pe sfarsite. Batranii, saracii, amaratii care vin la noi, sunt ajutati si cu alimente, haine, sau alte lucruri de care au nevoie.

Rugamintea noastra: avem nevoie de voluntari, persoane care se ocupa de strangere de fonduri care doresc sa se implice in salvarea acestui proiect.

Avem nevoie si de fonduri: bani, alimente, haine, rechizite, daca vreunul dintre voi, care cititi aceste randuri, sunteti dispusi sa dati. Avem in baza de date peste 100 de familii si batrani bolnavi si singuri care asteapta ajutorul nostru.

Va asteptam la sediul nostru, pe str. Motilor nr. 32, in Cluj. Informatii gasiti si pe www.familia-sfanta.ro

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 10:43 13-Mar-2012
Felicitari pentru activitatea depusa pina acum !

Cluj-ul este unul din cele mai mari orase ale tarii !

In plina dezvoltare, cu multe firme.....

Cit de cunoscuti sunteti pe plan local ? Poate mai multa publicitate intre clujeni si se vor mai gasi doritori sa ajute ...
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 15:18 22-Mar-2012
A-ti luat in calcul si varianta fuzionarii cu alta fundatie, asociatie din Cluj ??
Total mesaje: 7
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 14:17 26-Mar-2012

Buna ziua!As vrea sa devin si eu voluntar in actiunea voastra.Imi puteti da mai multe informatii?Multumesc.

Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 12:20 27-Mar-2012
Pentru dna Gabriela:

Fundatia este cunoscuta pe plan local, este sprijinita de Primarie, intr-adevar, cu o suma infima. S-au facut reportaje in presa, la radio si TV. Doctorii de la alte spitale sau clinici trimit pacientii la noi pentru ecograf, consultatii dar mai ales medicamente gratuite, desi unele policlinici din zona considera existenta noastra o piedica pentru profiturile lor mai mari. Am incercat o fuziune cu alte Fundatii, chiar mari, dar datorita ariei noastre de activitate, cea medicala, este foarte dificil, din nenumarate motive. Intr-adevar, in Cluj exista multe companii, deci unica varianta ar fi batutul din usa-n usa.
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 12:22 27-Mar-2012
Pentru Petru Petru

Voluntariat se poate doar in Cluj (am fost contactati din alte zona ale tarii).Deci, daca sunteti din Cluj, cautati-ne pe str. Motilor nr. 32, et. 1, intre 9 si 13. E-mail: iubiresiadevar@familia-sfanta.ro


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS