Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

DORINTA MEA DE MARTISOR !!!!!!!!!!!
[Utilizator Sters]
Data 11:39 1-Mar-2012


Eu sunt Bianca savebianca.blogspot.com/ Sa vrei sa mergi mai departe in ciuda greutatilor cu care te confrunti in viata este adevarata incercare fata de care trebuie sa te arati dispus. Sa vrei sa mergi mai departe cand ai o dizabilitate poate fi si mai dificil. Insa nu trebuie sa te simti diferit ori neputincios daca ai o dizabilitate, si pentru ca nu esti singurul om cu dezabilitati .. asta e un citat foarte bun pregatit pentru morala vietii mele de adolescent.La vrista mea tot ce-mi doresc : e să înving această boală crudă și grea, care mi-a luat cu ea copilăria și speranța de a trăi cu frică că azi pot să merg dar mâine nu se știe ….. chiar dacă nimeni până acum nu știe exact dacă transplantul cu celule stem : sau un alt tratament ?mă poate ajuta. La vârsta mea, mulți visează VIITORUL dar eu nu pot visa, doar din când în când îi pun mamei mele o întrebare: MAMI CUM ÎMI VEZI TU VIITORUL???????VIITORUL MEU E DEPARTE DE MINE .... răspunsul e un șir lung de lacrimi care nu pot fi ascunse, dar în sufletul ei de mamă ,de 4 ani caut un raspuns ........Tot ce mea-si dori acum ,sa pot merge la liceu zilnic ,si tot in alelas timp si la o sala de recuperare .,,, dar acestea necesita bani de transport (naveta ) +abonament la o clinica de recuperare in Constanta ,care ar putea sa ma ajute a ma recupera ,dupa o perioada de peste 4-5 luni in care nu am putut merge la nici o sedinta ,masa musculara nu ma mai ajuta nici macar sa mai pot merge cum mergeam pina acum ,nu mai am forta si nu m-a mai ajuta piceoarele deloc + cazaturi mai dese si necontrolate .Timp de 3 ani scarile de la liceu erau un chin pentru mine dar cu ajutorul colegilor si a balustradei le urcam ,cu ajutor dar acum mi se par mai mari ,mai multe si mult mai greu de urcat ,pentru mine e un cosmar faptul ma simt mult jenata de totii care nu stiu despre mine faptul ca am ascuns ca sunt bolnava si am un certificat: de frica sa nu fiu nevoita de a sta deoparte sau sa se foloseasca denumirea des folosita de HANTICAPATA ..........nu as mai avea mult doua luni pina la bac dar ..........va rog din suflet pe cei ce au copii de vrista mea ,sa te nasti ,sa cresti mare ,si cind ai ajuns adolescent sa nu ai nici un VIITOR Cu mult respect Velichea Bianca -Gabriela
Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 08:04 27-Mar-2012
Dorinta mea de martisor s-a implinit ,am adus pe lume dupa 2 sarcini pierdute si ,dupa ce m-a parasit sotul un copil minunat ,o fetita care e tot rostul meu in viata.Multumesc lui Dumnezeu ptr ca fetita mea e sanatoasa iar peste greutati vom trece impreuna.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS