Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

ajutor
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 15:04 22-Jan-2012

Buna ziua , haideti sa ajutam o fata saraca de la tara(aproape de Bucuresti) care are trei copii dar nu are masina de spalat , pe vremea aceasta ea spala de mana intr-o camera neincalzita , parintii ei sunt f. bolnavi , ultimul copil s-a nascut pe 15 ian. 2012, eu am ajutat-o cu cat am putut , vreau chiar sa ii botez copilul dar are nevoie de mult mai multe lucruri de cat asi putea eu sa ii dau , mi se rupe sufletul de acei copilasi . Va rog sa ma credeti ca va scriu acest mesaj si pling de neputinta mea , as vrea sa fac mai mult pentru ei dar nu am cum. Va multumesc.

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 09:31 23-Jan-2012
Ce virsta au copilasii ? Cam ce masura au la hainute, incaltaminte ?
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 16:25 23-Jan-2012

copilul nascut acum in 2012 e fata sau baiat?

[Utilizator Sters]
Data 18:12 23-Jan-2012
MA NUMESC MIHAILA LUCIAN SUNT PERSOANA CU HANDICAP GR 2 ACCENTUAT SI DORESC SA FIU AJUTAT INTR-UN FEL.AM 4 COPIII 2 BAIETI SI 2 FETE.NU AM CERUT NICIODATA AJUTORUL NIMANUI,DAR NU MAI AM ALTE METODE DE A FACE BANI.ANUL TRECUT AM RECURS LA O METODA MAI NEORTODOXA,AM VRUT SA VIND UN RINICHI,FACEAM SACRIFICIUL SUPREM, CA SA RIDIC SI EU DOUA CAMERE CACI LOCUIESC CU SOTIA SI CEI 4 COPIII AI MEI INTR-O CASA CU 2 CAMERE FOARTE MICI.COPIII AU CRESCUT SI CU 234 RON PE LUNA NU REUSESC SA RIDIC SI EU 2 CAMERE.DE ACEEA SOLICIT ACEST AJUTOR,PENTRU CA NOI NE IUBIM COPIII SI DORIM SA LE CREEM NISTE CONDITII CAT DE CAT DECENTE.DACA DORITI SA NE CONTACTATI SUNATI LA TEL. 0761823885.VA MULTUMESC ANTICIPAT.DE LA AUTORITATI NU AM VAZUT NIMIC CACI AUTORITATILE NU MAI AU SUFLET IN EI.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS