Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Cancerul m-a lovit din nou
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 13:55 26-Nov-2018

Buna ziua,

Imi pare rau ca trebuie sa revin pe acest site minunat cu alte vesti proaste.

Din pacate cancerul cu care m-am luptat acum cativa ani a revenit, de data aceasta chiar mai rau si cu mai multe probleme decat data trecuta.

Mi-au aparut 4 adenopatii in zona iliaca, una dintre ele cuprinzand vena iliaca, din pacate o data cu depistarea acestei reveniri au aparut si o serie de simptome, slabiciune musculara care a progresat pana cand m-a adus in situatia de a nu ma mai putea misca, de fapt de cateva luni sunt imobilizata in pat.

Problema cea mai suparatoare insa este faptul ca nimeni nu stie ce am de fapt de nu mai pot merge si nu ma mai pot misca ca inainte.

Am fost internata de mai mte ori in spital, mi-au facut tot felul de investigatii si externata fara a se fi gasit o solutie, neurologii ma trimit la oncologi iar oncologii la neurologi si tot asa. Am consultat mai multi medici si de o specialitate si de cealalta si pana acum in 6 luni nu am rezolvat absolut nimic.

Sunt dezamagita si ma tem pentru viata mea, vreau sa traiesc sa-mi vad copiii la casa lor.

As vrea sa merg in strainatate pentru consult si tratament insa nu-mi permit nici sa traiesc de pe o zi pe alta, de strainatate nici nu poate fi vorba.

De aceea va rog sa ma ajutati sa traiesc, poate cine stie prin ce minune reusesc sa ajung macar la un consult competent in strainatate, va rog mult sa ma ajutati

Am sa pun contul aici cu speranta si multumire,

RO 36RNCB0297116398560001

Deschis la BCR

Pe numele Gabriela Slavila

Multumesc,

Gabi

Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 08:14 3-Dec-2018
As vrea sa pun poze cu documente medicale insa nu cred ca exista aceasta optiune aici asa ca daca cineva doreste sa le vada le pot trimite pe e mail.
Toate cele bune!
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 1 an (i) in urma
Data 13:44 18-Feb-2019
Sugestie:

in serialul TV Dr. HOUSE, era un bolnav, un domn care nu se mai putea misca, si era tratat de astenie-dementa, sau asa ceva.
Pina cand dr. House a pus diagnosticul si tratamentul si apoi s-a vindecat complet.
Nu sugerez decat sa gasiti episodul respectiv si sa ii comunicati doctorului dvs. aceasta idee. Sa faca dansul o comparatie si o verificare.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS