Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Caut Donator SANGE GRUPA AB4 RH pozitiv
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 1 an (i) in urma
Data 08:55 12-Nov-2018

Caut Donator SANGE GRUPA AB4 RH pozitiv in Drobeta Turnu severin pentru mama mea Maria care are 81 de ani si va fi operata saptamana aceasta la sectia ortopedie Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin.

Andrei Rochian
mobile RO: 720839393

Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 09:25 12-Nov-2018

Buna ziua,

De obicei oamenii nu suna, pentru ca nu mai este timp de povesti in ziua de azi; merg si doneaza direct. Pentru asta au nevoie de numele intreg al pacientului si de locatia unde se face recoltarea. Maria nu inseamna nimic, pot exista si alte Marii care au nevoie de sange. Lipsa amanuntelor sunt sanse in minus.

Intelegem din presa ca Centrul de recoltare s-a mutat chiar in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta. Ar trebui specificat exact daca acolo se face recoltarea si numele intreg al pacientei. AB4 este o grupa de sange rara si cu cat oferim mai multe amanunte, cu atat cresc sansele sa gasim donatori compatibili.

Intrebare: nu poate fi folosit si sange de grupa 0?

Sugestie: Campania ar trebui sa sune cam asa:
Urgent! Nevoie de sange AB4 pozitiv!
Donatiile se pot face la CTS.... din incinta Spitalului.... pentru pacientul .... (numele complet).

Din cate stim, donatiile de sange, mai ales cele care privesc grupele rare, pot fi facute la oricare din Centrele (CTS) din tara, cu specificarea precisa a beneficiarului si a locatiei unde trebuie sa ajunga sangele.

In functie de gradul de urgenta, putem distribui solicitarea in social media, adresandu-ne si altor CTS apropiate (Centre de Transfuzie Sanguina).

Cu drag, Echipa Imparte.roTotal mesaje: 2
S-a alaturat cu 1 an (i) in urma
Data 13:57 12-Nov-2018

Caut Donator SANGE GRUPA AB4 RH pozitiv in Drobeta Turnu Severin pentru mama mea Maria care are 81 de ani si va fi operata saptamana aceasta la sectia ortopedie Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin.Donatiile se pot face la CTS Drobeta Turnu Severin din incinta SpitaluluiJudetean Drobeta Turnu Severin pentru pacientul Rochian Maria .

Andrei Rochian
mobile RO: 720839393

Stimata echipa Imparte.ro, multumesc foarte mult pentru mesajul dvs, este foarte bine ca ati mentionat grupa 0,

Eu nu am locuit in Romania in ultimii 10 ani decat foarte sporadic si nu sunt la curent cu multe proceduri.

Cred ca grupa 0 ar trebui sa fie acceptabila, medicul nu mi-a mai mentionat si acest aspect; nici eu nu am intrebat.Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS