Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Va rog doar la voi mai am o speranța
[Utilizator Sters]
Data 09:20 14-Mar-2017

Bună ziua ma numesc Maria și sunt o mama singura cu doi copilași pe care ii cresc singura cum pot și cum da Dumnezeu. Am o fetita de 2ani și un băiețel de 6ani care merge la grădiniță. Fiindcă noi nu am avut pat am dormit cu copilașii pe jos pe o saltea și au răcit și sunt internata cu ei în spital. Au început sa facă temperatura mare, tușesc pana vomita și nu am avut încotro și am chemat salvarea. Va rog sa ma ajutați nu am nici mama nici tata nici un ajutor financiar. Nu am nimic. Va rog ajutați mi copii cu ce puteți și dvs. Ați face o mare pomana cu ei. Dumnezeu sa va dea sănătate și sa va apere de toate relele. 0752827463 este numărul meu de telefon. Doamne ajuta!

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 2 an (i) in urma
Data 09:45 5-May-2017
Din ce localitate sunteti?
[Utilizator Sters]
Data 09:58 5-May-2017
Hristos a inviat!Noi suntem din județul Neamț comuna Raucești!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS