Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Ma chinui sa supravietuiesc
Pagina: 1 2
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 11:58 29-Mar-2017
in ceea ce ma priveste pot sa zic si eu un lucru similar ca si Dna Silvia. Am avut ceva probleme personale care nu mi-au permis sa sun. in plus dupa mesajul trimis detaliile cererii nu mi-au inspirat increder ca sa continui.

Ceea ce pot sa zic ca tonul agresiv din partea asa numitei echipe "Imparte.ro" dupa ce de cand am facut contul am donat si in bani si in obiecte mai mult probabil decat 90% din cei care au profil de donatori in aceeasi perioada. Ar trebui ca administratorul sa isi faca cercetarea mai bine si un mesaj personal ar fi fost binevenit pt a putea explica. A explica si nu a justifica ca nu am de ce. Donez fara a astepa nimic in schimb .

Vad ca aruncati diferite cuvine mari insa prejudecatile de neseriozitate si de superficialitate contrazic asa numita etica care e invocata.

Nu am nici o problema daca stergeti contul , sa nu mai zic ca amenintarea in sine arata o lipsa de maturitate si de gestionare a donatorilor fara de care site-ul in sine e inutil.

Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 12:16 29-Mar-2017
Buna ziua ! Domnule RADU F Ce mesaj am dat eu din care să spuneți că NU AM INSPIRAT INCREDERE. eu am întrebat intr-un mesaj după aproape 3 săptămâni de când mi-ați spus că mă sunați deci eu atât am întrebat : Aștept telefonul d-voastra ATAT . DATI PUBLICITATI MESAJUL DACA SE POATE SA VADA TOATA LUMEA CA NU AVEATI MOTIV SA MA EVITATI. Sincer după modul în care m-ați întrebat în mesaj era clar că m-ați amăgit și nu e normal . Ce m-ați întrebat , răspunsurile erau în postările mele anterioare deci nu mai avea rost să mă întrebați puteați suna dacă vroiati cu adevărat. De intrat pe împarte .ro ați mai intrat dar nu ați dat curs ajutorului sau macar sa îmi dați un răspuns măcar . Îmi pare rău că există astfel de oameni fără pic de suflet
Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 12:23 29-Mar-2017

Dacă esti om și ai coloana vertebrala atunci onorezi promisiunea făcută . Nu cauți să îți faci publicitate și apoi folosești tertipuri pt a te eschiva de a onora o promisiune nu e normal . Trebuia să nu mai dați mesaj pt a mă amăgi dacă știați că nu veți putea onora promisiunea făcută domnule RADU F. Niciodată nu este prea târziu să ajuți un om în suferință. Eu v-am invitat la mine acasă sa vedeți situația și starea mea . Deci eu am fost transparent pe cât se poate.

[Utilizator Sters]
Data 22:13 29-Mar-2017
Ma scuzați ca intervin în discuția voastră dar vreau sa va spun ca domnul RaduF este un om de cuvânt și mi a ajutat copilașii când aveam nevoie de ajutor.ii mulțumesc din nou cu aceasta ocazie. Fiecare om are problemele lui și nu suntem noi în măsura sa judecam. Dumnezeu are scris câte ceva bun pentru fiecare. Mult respect pentru domnul Radu F și multa sănătate domnului Adrian.
Total mesaje: 51
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 12:49 30-Mar-2017
Buna ziua!Felicitariiii ptr interventie ,D-na Maria78001.Ati inceput frumos si ati sfarsit la fel de frumos.Respectul meu.Zi buna!
[Utilizator Sters]
Data 13:07 30-Mar-2017
Va mulțumesc foarte mult. Sărut mâinile Doamne ajuta pe toată lumea!
Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 23:08 30-Mar-2017
Buna seara doamna Maria 78001 ! Eu nu am intervenit în nici o postare a celor care se afla pe împarte .ro. Dacă ați fi citit de la început postările ați fi văzut că eu mi-am spus amărăciunea in care mă zbat și nimeni nu ma auzea până când doamna silvia80 ma ajutat. Eu pe domnul Radu f nu l-am deranjat cu mesaje am sperat că va fi om de cuvânt dar din păcate pt mine nu a fost OM. Cum vine asta că i sa părut ceva suspect când tot eu l-am invitat la mine acasă să vadă situația și starea mea. Nu înțeleg acești oameni care amăgesc și dau speranțe unor oameni în suferință . Nu exista că nu a putut sa dea un telefon. În momentul când a lăsat mesaj să bazat pe ceva nu? Dacă să bazat că va ajuta atunci măcar dădea 1 Min telefon nu dura mult sa fim serioși. Eu vă înțeleg că poate va ajutat dar pe mine mă doare ceea ce mi-a făcut mie prin a promite apoi am sperat și am rămas cu speranța. Nimănui nu-i doresc sa fie in suferinta și să primească o promisiune care până la urmă de arata că este o mare dezamăgire. Pur și simplu te adâncește și mai mult în depresie și gândești in momentul ăla că nu vei întâlni un OM care să se uite și la suferința ta. Am mai zis doar și noi cei de 44 ani samtem oameni și avem în viața nevoie de ajutor poate mai mult decât un copil. Putem fi mai vulnerabili deoarece fiind singuri, bolnavi, fara venit, fara asigurare, fara nimeni care să te înțeleagă cu adevărat .
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 14:03 1-Apr-2017
Buna ziua! INtervin si eu din pacate :) dar mi-se pare o lipsa de bun simt sa tragi donatorul la raspundere de ce nu si-a tinut promisiunea! Toti avem probleme mai mari sau mai mici dar asta nu inseamna ca trebuie sa intrebi sau sa stresezi donatorul si sa-l intrebi de ce nu a si-a tinut promisiunea! Poate asa a vrut Dumnezeu ca banutii lui , munciti de el sa nu ajunga la dvs.! Va inteleg disperarea si va rog sa ma credeti sunt in aceeasi situatie! Tot bonlava si tot fara asigurare medicala! Si poate au fost multii care ne-au promis si noua dar niciodata nu am avut impertienta sa- i cer omului socoteala de ce nu a mai doant! Deci cu respect va rog sa nu mai aruncati cu vorbe! Nu il cunosc pe domnul Radu F iar ceea ce ma facut sa scriu este lipsa dvs. de bun simt! IMi pare rau, sanatate va doresc! O zi buna!
Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 14:39 1-Apr-2017
buna ziua! Va rog din suflet sa nu mai interveniți dacă nu cunoașteți împrejurările și cazul in sine. EU NU TRAG PE NIMENI LA RASPUNDERE EU DOAR AM RASPUNS PROVOCARILOR CELOR CARE I LUAU APARAREA celui care a făcut o promisiunile . Nu spun să mă fi ajutat dar macar suna cum a și zis . Deși nu vad de ce mai mă întrebat dacă mă poate suna odată ce eu am spus în mesaj înainte de postarea domnului Radu f că pot fi sunat. Dar nu asta e problema , principalul este că odată ce știi că nu poți ține o promisiune atunci nu o mai face sau o faci atunci când ești dispus. Nu spui că suni și după aceea cauți tertipuri pt a te eschiva de răspunderea carea ți-ai luat-o măcar moral. Va rog încă odată lasati-ma sa îmi trăiesc amărăciunea și nu mă mai provocati . Deci să fie clar : Încă odată spun eu nu am tras pe nimeni la răspundere că de ce nu și-a ținut promisiunea. Eu doar am răspuns celor care au intervenit să i ia apărarea. Poate pt dumnealor a făcut ceva și de aceea au intervenit. Dar nu vad rostul să intervină intr-o problema fara a cunoaște detalii . Pt mine acest om Radu F nu a făcut decât să mă amăgească să amăgească un om în suferință. Deși eu l-am invitat la mine acasă să vadă situația și starea mea dansul sa spălat pe mâini spunând in comentarii care se vad aici CA I SA PARUT SUSPECT SI NU A MAI SUNAT. Cum adică omul te invita la el pt a vedea situația și tu spui că este suspect
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 18:47 1-Apr-2017
Buna ziua! Chiar cunosc imprejurarile si credeti-ma ca asta faceti , trageti omul la rasoundere! Nu va ganditi ca poate si in viata omului respectiv pot exista probleme? Si pana la urma v-am repetat ca Dumnezeu a vazut ce fel de om suneti si l-a ajutat pe Domnul Radu ca sa nu va trimita banuti munciti de el! Scurt , inteleg ce ziceti dvs . cu promisiunea si cu multe alte chesti dar poate si dansul la randul lui a avut o problema ! Nuuu dvs. continuati ca de ce nu v-a trimis si ca de ce nu si-a tinut promisiunea! Ca nu a putut omul ! Ca nu v-a dat un tel ? Pentru ca poate nu a putut , nu i-a stat omului capul si sa va sune pe dvs. avand altceva de rezolvat! Punct!
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 18:49 1-Apr-2017
Domnul Radu a spus clar ca a avut ceva probleme personale, credeti ca-i mai statea capul sa va sune daca avea omul probleme? Acum sa fim cinstiti si corecti!
Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 19:15 1-Apr-2017
V-am rugat sa nu mai fiți d-voastra avocatul domnului Radu f , fiecare este mare și știe sau nu să își expună problema. Ce putea să vadă dacă nu a făcut nici un demers eu chiar nu înțeleg ce vreți la ce vă băgați în discuție fara să știți care este esența problemei. Eu nu am spus niciodată CA DE CE NU MA AJUTAT .Doar că putea un Min să sune și să spună ce avea de spus. Eu cindamn felul în care sa eschivat fata de promisiunea făcută. Dacă are probleme de ce sa mai oferit să fie donator . Pt ce , eu știu că un om care știe că are probleme nu se înhamă la un lucru pe care nu știe dacă îl va duce la bun sfârșit. Vine pastele și am rugămintea să fiu lăsat și să nu mai fiu provocat . Dacă vreți faceți pe contul d-voastra un subiect și injirati-ma acolo că sânt cum sânt . Eu știu una și bună când un om își ia un angajament pai atunci știe că are cum să îl ducă la bun sfârșit. Sa fiu lăsat cu texte că a avut probleme , toți avem dar nu toți ne punem să donam dacă știm că avem probleme.
Pagina: 1 2


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS