Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Citatul zilei:
Viaţa poate fi înţeleasă numai privind înapoi, dar trebuie trăită privind înainte.
Soren Kierkegaard
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Am nevoie de ajutor!
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 1 an (i) in urma
Data 11:41 12-Feb-2017

Buna ziua!Sunt mamica unei fetita de 6 ani si de curand am aflat ca am anevrism de artera cerebrala anterioara...diagnostic principal.. anevrism cerebral fara ruprtura.Trebuie sa fac tratament endovascular.Acest tratament ma costa16000 de euro..Nu imi permit acesti bani.Sper sa ma puteti ajuta chiarsi cu sfaturi unde pot sa ma mai duc..Daca nu fac acest tratament anevrismul se poate rupe oricand asta aducand moartea sau mai rau paralizia..multumescContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Site verificat. Nu contine soft rau intentionat. Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS