Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Citatul zilei:
Viaţa poate fi înţeleasă numai privind înapoi, dar trebuie trăită privind înainte.
Soren Kierkegaard
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Am nevoie de ajutor va rog nu ocoliți mesajul meu
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 1 an (i) in urma
Data 13:43 10-Feb-2017

Meszaros Vanesa said:

Bună ziua mă numesc monica sunt din oradea am 31 de ani de 10 zile am ajuns pe strada cu fetita mea de 10 ani si nu am unde sa locuiesc am fost pe feldioarei ca sa ma primească an caminul de familii dar mi sa spus ca nu mai are loc va rog sa mă ajutați nu mai știu ce sa fac sunt disperata nici bani nu am ca sa scot o chirie și nu am nici loc de munca în momentul de față locuiesc intro casa parasita fara curent fara apa fara posibilități nu se poate face nici foc va rog sa mă ajutați sau sfatuitima unde sa merg cui sai cer ajutorul sunt la capătul disperatiei mie frica si de vecini nu cumva sa ne vada sa ne dea afara dormim pe o saltea cu hainele pe noi ca sa nu inghetam de frig cine poate si rog din suflet sa ne ajute multumesc anticipat nr meu de tel 0758974666Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Site verificat. Nu contine soft rau intentionat. Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS