Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Am nevoie de ajutor urgent
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 18:46 8-Feb-2017

Bună seara îmi cer mii de scuze daca supăr pe cineva cu postarea mea sunt intr-o situație disperată , am 2 fetițe de 9 și respectiv 2 ani, cea mica suferă de mai multe malformații cardiace , de curând a făcut o răceală foarte urâtă și avem nevoie de aerosoli, rog persoanele cu suflet care are să și nu mai folosește un aparat de aerosoli al nostru sa stricat și avem nevoie urgenta sau poate de găsește cineva care ne poate ajuta cu bănuți să il putem cumpăra costa in jur de 150 de lei vă rugăm din suflet sa ne ajutați , as putea oferi și eu în schimb un aparat de fitness. Vă mulțumim anticipat Dumnezeu să de-a sănătate la toată lumea!!

Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 19:46 8-Feb-2017
Nu ai cum sa deranjezi pe cineva cu o astfel de solicitare, stai linistita. Speram sa gasesti ceea ce iti trebuie.
Pagina de caz este insa cam neconforma cu cerintele. Ai posibilitatea sa atasezi 3 acte; ai atasat acelasi act de doua ori, iar in loc de al treilea, o poza. Nu este ok. O poti promova asa cum este, dar noi nu o vom face pana nu este conforma cu cerintele: acte la acte, poze la poze.
Spuneti acolo de salariu de 900 lei; nu mai exista astfel de salarii. Incercati sa va exprimati corect si sa descrieti situatia asa cum este, la obiect si fara inlorituri inutile.

Altfel, sa va traiasca motata mica si sa fie sanatoasa :)

Echipa Imparte.ro
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 22:31 8-Feb-2017
Îmi cer scuze că îndrăznesc să vă răspund am trimis pozele unui administrator al site-ului prin email nu le-am pus eu că nu am știut cum, erau 2 acte și ceva poze iar la salariu o sa editez pt că intradermic sa mărit deși încă nu a luat soțul mărit sper că nu am supărat pe nimeni mulțumesc frumos
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 22:52 8-Feb-2017

Am editat salariu nu pot înlocui fișierele oare mă puteți ajuta?

Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 09:50 9-Feb-2017
Nu este nevoie sa va cereti scuze. Posibil sa nu fi primit documentele, noi nu le avem. Eventual retrimiteti, poate pe rand, pe adresa contact@imparte.ro
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 14:18 9-Feb-2017
Buna, am primit actele pe e-mail, dar sunt de proasta calitate. Unul singur este mai bun si vom inlocui cu el poza cu bucataria atasata la acte.
Dupa ora 15.

Multumim,
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 17:48 11-Feb-2017
Buna seara,

Datorita unor deficiente tehnice, de abia cum v-am actualizat pagina de caz si am certificat-o. Pe viitor veniti cu documente lizibile, cu stampile si semnaturi. Nu ne permitem sa deranjam cadre medicale pentru verificari, nici nu avem oameni care sa faca sta in timp util si nici nu ne permite cadrul legal.

Pagina dispune de instrumente de distribuire in retelele sociale. Cu cat o faceti mai mult, cu atat mai bine. datorita numarului mare de cazuri, noi o distribuim o singura data pe pagina de facebook a portalului.

Conform principiului "ajuta-te singur", noi am facut tot ce ne-a stat in putinta, mai departe depinde mult de dumneavoastra. paginile nedistribuite si neactualizate, nu au succes.

Seara usoara,
Echipa Imparte.ro


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS