Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Acțiune caritabilă!
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 13:17 16-Mar-2016

Rog mare seriozitate, este vorba despre o familie cu doi copii, o fetiță de 4 ani bolnava de epilepsie, dificienta de vorbire. Și un băiețel de 1 an și 4 luni care se poate hrăni doar cu un anumit tip de lapte praf deoarece stomacelul și sistemul dicesti este foarte sensibil și nu digera decât lapte praf orice alt tip de mâncare îi face rău vomita și face febra,are nevoie de transplant de intestine în străinătate dar din păcate familia nu dispune de suma necesara operației și transportul în străinătate. Pentru mai multe detalii va rog sa lăsați mesaj aici eu o sa va trimit toate detaliile( nr. de telefon, adresa,cont bancar,copii după analize etc ).

Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 21:31 16-Mar-2016
Buna seara.In ce localitate se afla copii si ce anume au nevoie inafara de lapte praf?
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 21:50 16-Mar-2016
Bună seara, în otelul roșu (Caransebeș ),au nevoie și de hăinuțe și bani pentru ca nu își permit ,lucrează doar tatăl copiilor
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 21:56 16-Mar-2016

Human sineal special este laptele de care are nevoie e ft scumpContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS