Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

ofer menaj
Total mesaje: 34
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 21:27 6-Dec-2015

Salutare...sunt intr o perioada mai dificila si doresc sa gasesc ceva de lucru macar pe o perioada mai scurta daca nu gasesc ceva mai de durata....am mai lucrat in menaj, cunosc ceea ce tine de menaj...sau pot lucra ca bona..sau orice...va rog, daca aveti nevoie de cineva pt menaj sau bona eu sunt disponibila. Sau daca cunoasteti pe cineva ce are nevoie puteti sa luati legatura cu mine. Multumesc anticipat!

[Utilizator Sters]
Data 09:44 23-May-2016
Buna ziua, cam tarziu am vazut anuntul...eu caut o persoana pentru cabinet stomatologic, receptie - rasp la tel si face programari.
Total mesaje: 34
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 22:04 23-May-2016

era o super oferta pentru mine, dar nu mai pot lucra ca sunt insarcinata in 7 luni jumate...nu va pot servi din pacate... desi la vremea aceea, mi-ar fi prins foarte bine... multumesc tare mult pentru intentie :)

[Utilizator Sters]
Data 08:40 25-May-2016
Cu placere
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 22:00 26-May-2016
Luati-va gandul de la domnul respectiv. Conform profilului public si al Regulamentului comunitatii ne-am luat adio. Domnul recruteaza actori pentru filme cu continul sexual. N-am sa postez aici link-ul fiindca nu doresc sa-i fac reclama
Total mesaje: 240
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 22:18 26-May-2016
De asta cerea cv si poza:)))) ...of doamne mare îți este gradina cat tupeu au câte unii...
Total mesaje: 51
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 10:12 27-May-2016
Exact ce vorbeam Soleil Roi.......este incredibil in ce lume traim...m am intrebat atunci cand cu poza,dar am trecut peste ..apoi mi s a aprins becul cand a zis ca ofera cazare pentru cei ce termina clasa a XII a..apoi am inceput sa ma intreb de ce voia sa vorbeasca numai in privat si nu sa fie o chestie transparenta , .etc...Vai si vai...incredibil ce tupeu,ce gandire,ce josnici sunt cate unii...cu cata usurinta pot unii dezamagi, e de necrezut,,,,dar ar fi bine sa credem si sa fim in garda mereu...sa fim pregatiti de orice ne rezerva viata.Eu sunt socata de tupeul acestui DOMN DOCTOR.
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 15:25 27-May-2016
Il gasesti pe prima pagina de Google la sfarsit. Oferta de munca.
Cauta dr_emilian_ionut daca vrei sa te convingi
Total mesaje: 34
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 19:45 27-May-2016
Wow... nu pot sa cred... :(


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS