Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Ajutor! Copii in prag de abandon scolar
Pagina: 1 2
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 13:30 14-Oct-2015
Deci se poate, Dorina.

Nu au fost mesaje nici pro, nici contra, ci doar strict la obiect iar criticile nu au fost strict personale, pentru ca in situatia ta se afla alte mii de mame.

Hai sa nu mai facem o tragedie din orice, fiindca situatia acelor materiale educative nu era una care sa conduca la abandon scolar. Iar faptul ca discutia asta s-a lungit, se datoreaza modului exagerat de dramatic in care ai pus problema. Iar solutia nu este aici, ci consta in a lua atitudine fata de autoritati si fata de un sistem defect si corupt. Sa invatam sa nu ne mai lasam calcati in piciaore, altfel si copiii, copiilor copiilor nostri vor avea de suferit ca si cei din generatia prezenta. Altfel, nici peste 100 de ani nu se va schimba nimic, iar societatea civila nu este pe deplin in masura sa astupe "gaurile" sistemului si nici nu este asta solutia. De asta merge totul asa, pentru ca statul este multumit ca oamenii ajuta, ONG-urile ajuta, iar interesele personale, economia si mafia politica merg mai departe bine merci.
Total mesaje: 126
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 02:06 15-Oct-2015
Ai dreptate Adrian intradevar a fost exagerata nu vreau sa imi caut scuze dar trec prin probleme foarte mari care vin de.a valma ma lupt din rasputeri sa nu cedez dar pun stop nu vreau sa ma mai "umilesc"prea tare
Pagina: 1 2


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS