Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Va rog frumos, avem mare nevoie de ajutor!
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 21:38 5-Mar-2015

Dragi prieteni,

avem nevoie de ajutor, situatia noastra este disperata, va rog sa ma iertati ca indraznesc.

Acum 4 ani sotul meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar stadul 3B neoperabil, de atunci face tratament cu citostatce aproape permanent, a facut mai multe serii cu diferite medicamente. De cand a inceput tratamentele nu a mai putut munci pentru ca oboseste foarte rau si are multe zile cu stari de rau asa ca a fost pensionat medical.

Acum 3 ani am fost si eu diagnosticata cu cancer de col uterin stadiul 2B, eu am fost un pic mai norocoasa pentru ca dupa ce am facut radiatii m-am operat si cancerul deocamdata nu-mi mai apare insa datorita radiatiilor pe care le-am suportat mi-au fost afectate foarte rau toate articulatiile si am dureri foarte mari asa ca am fost pensionata medical si eu. Pana anul trecut in Februarie am avut si un loc de munca part-time insa am fost disponibilizata s nu am mai reusit sa-mi gasesc un alt serviciu part-time.

Impreuna avem 3 copii, cel mare se descurca singur si il ajuta si pe tatal meu ca sa ma scuteasca pe mine de acest lucru. Ceilalti doi sunt minori inca elevi, mijlociul Andrei are 15, de fapt pe 13 Martie implineste 16 ani, este elev in clasa a 9 a la Liceul Teoretic Hristo Botev. Mezina famiiliei Bianca are 11 ani si este eleva in clasa a 5 a.

Asadar singura sursa de venit pentru noi 4 sunt pensiile noastre medicale si nu mai putem face fata cheltuielilor pentru ca jumatate din tot venitul nostru se duce lunar pe cheltuielile cu intretinerea locuintei. Multe medicamente pentru sot trebuie cumparate si anume vitamine, calmante, antidepresive.

Copiii sunt in crestere si ar trebui sa manance sanatos insa de multe ori mananca te miri ce pentru ca efectiv nu avem.

Pe pagina mea de caz am atasat poze ale documentelor medicale.

Va rog sa ne ajutati daca puteti.

Multumesc!

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 22:00 8-Apr-2015
Buna

Ce medicamente va trebuiesc ?
Ce fel de vitamine, calmante, antidepresive ?
Scrieti-mi un mesaj, poate am ceva din ce aveti nevoie .....
Aveti incadrare in grad de handicap ?
Sanatate multa !


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS