Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Marian Darta are nevoie urgenta de ajutor !
Total mesaje: 12
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 09:52 19-Feb-2015
Fac un apel către toti oameni ...care au suflet...către toti prietenii lui Marian Darta....omul asta chiar are nevoie de noi, este in spital operat a doua oară la cap intr-o săptămana...este la un spital privat din Romania ...unde medicii au hotărât ca mai are o șansa la viața...dar unde totul costa si credeți-ma nu este tocmai putin. El are nevoie de ajutorul nostru financiar...nu are de unde sa suporte costurile si poate cu ajutorul nostru al tuturor putem sa participam împreuna cu Dumnezeu la șansa lui la viața. Împreuna ...putin din puținul nostru....poate reușim sa facem ceva...omul asta trebuie sa plătească o suma fabuloasa pentru operație...pentru o zi de spitalizare/500 lei...deja a trecut o săptămana ...si mai trebuie.....pentru cei care au îndoieli ii anunț ca acesta este contul lui personal deschis la BCR...daca aveți suspiciuni am si acte medicale pe care le pot pune la dispoziție..... Va rog in numele lui sa-l ajutam...orice om are o șansa la viața...daca nu aveți posibilitatea va rog sa postați anunțul pe peretele Dvs....cu credința si speranța sunt sigura ca vom reuși!!! emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon heart


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS