Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Ingerasul meu
Total mesaje: 20
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 08:02 16-May-2011

Sambata s-au implinit 3 luni decand copilasul nostru Claudiu ne-a parasit ,sufletul nostru este distrus ,inca nu putem accepta acest lucru , eu inca i-l vad prin casa si ii spun numele , este foarte greu ...

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 16:05 23-May-2011

Alina, ai fost o mama buna care ai facut tot ce ti-a stat in puteri.

Probabil ca sufletelul lui e in continuare alaturi de voi, si va fi asa poate, pentru totdeauna. In sufletul si in mintea voastra.

Total mesaje: 4
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 17:29 3-Oct-2012

D-ZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE

[Utilizator Sters]
Data 18:57 3-Oct-2012
Condoleante.Fiti tare stimata doamna caci el acolo sus langa Domnedoamne va vede va va ocroti de acolo de unde este.stiu ca durerea care o simtiti e de nedescris in cuvinte insa in amintirea lui fiti puternica.Poate cu timpul Bunul Dumnezeu va va trimite alt ingeras aici pe pamant care va va spune "mama"
Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta drama.
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 20:55 3-Oct-2012
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe ingerasul tau!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS