Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Avem termen 30 de zile, pentru a strange 44000 lei
Total mesaje: 34
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 11:36 14-Aug-2014

Buna ziua,

Avem termen de 30 de zile ( prietenii si colegii Marianei) pentru a strange suma de 44,000 Lei, pentru operatia de la Cluj.

VA RUGAM SA NE AJUTATI SI DVS, DUPA CUM PUTETI, SUMA NU ESTE MARE, DAR FAMILIA NU ARE CUM SA PLATEASCA !!!! VA MULTUMIM !!

O boala ticaloasa a lovit aceasta femeie deosebita, iar Viata ei depinde de o proteza !!! atit de putin, doar 44000 lei, dar, pe care familia nu poate sa-i ofere pentru operatie !!! Noi putem sa ajutam, dupa cum avem si noi, Va multumim!

Marianei Goguță, din Petroșani, diagnosticată cu ”CONDROSARCOM BINE DIFERENȚIAT FEMUR PROXIMAL DREPT”, i se poate salva viața cu o proteză specială de reconstrucție, care costă 44.500 lei, o sumă amețitoare pentru soții Goguță. Prof. dr. Dan Lucaciu, unul dintre cei trei specialiști ai României care fac acest tip de operații pe os, așteaptă achiziționarea protezei de reconstrucție pentru a interveni chirurgical. Pentru toate acestea, a fost deschis un cont umanitar.

Mariana Goguță este o femeie de 40 de ani, din Petroșani, care pare mult mai tânără datorită fragilității feminine pe care o emană. Colegii săi de la Apa Serv Petroșani spun că este un om cu foarte mult bun simț, care nu știe să spună nu... De când este bolnavă, răspunde colegilor și prietenilor care o conactează telefonic cu ”nu vreau să te încarc cu problemele mele” sau ”multumesc și iartă-mă...”

Mariana avea probleme de sănătate de mai bine de un an de zile. Diagnosticul inițial a fost de hernie de disc, cu tratamentul adecvat făcut la Spitalul de Urgență Petroșani, pentru că durerile îi afectaseră și piciorul drept... În luna aprilie a acestui an, în timp ce făcea ședințe de fizioterapie, a aflat că radiografiile arătau o tumoră gigant pe os. Analizată, tumora a fost inițial benignă. La a doua intervenție chirurgicală, când osul a fost chiuretat și îndepărate celulule periculoase, a fost confirmat ceea ce era mai rău – ”CONDROSARCOM BINE DIFERENȚIAT FEMUR PROXIMAL DREPT”. Diagnisticul a fost reconfirmat de alt set de analize. Mai precis, Condrosarcomul este un tip de cancer care se dezvoltă în os, iar Condrosarcomul diferenţiat este cea mai malignă formă a condrosarcomului şi este un amestec între condrosarcomul de grad mic şi sarcomul cu grad mare fibros în care fibrocitele au aspect cartilaginos.

Mariana Goguță se află în grija unui medic renumit în țară, prof.dr. Dan Lucaciu, specializat pe ortopedie-traumatologie, șeful Clinicii de Ortopedie și Traumatologie Cluj, care este unul dintre cei trei specialiști din România care pot face un anumit tip de operații. Este vorba de ceea ce are nevoie urgentă Mariana – ”necesită artroplastie șold drept cu endoproteză de rezecție tumorală.

Rezecția – reconstrucția în tumorile maligne ale aparatului locomotor - este un concept relativ nou de "conservare" sau "salvare" a unui membru afectat de o tumorã malignã, care a câștigat tot mai mult teren în ultimii 25 de ani, și care salvează pacientul de amputație și îi salvează viața.

Mariana a fost selectată a fi ”compatibilă” cu această proteză, doar că fiind o proteză specială din titan, are un preț amețitor pentru o familie care trăiește din salariu – 44.500 lei.

Colegii de serviciu, în frunte cu directorul societății, au făcut donații în bani, pentru a o sprijini pe Mariana Goguță în această perioadă, însă sumele sunt insuficiente, iar timpul, oamenii și Dumnezeu sunt singura speranță.

A fost deschis un cont umanitar, pe numele soţului Marianei, la Banca Transilvania.

GOGUȚĂ EUGEN ARMAND

BANCA TRANSILVANIA Cont RO83BTRL02201201U48595XX

Telefon familia GOGUTA: 0765272744, 0740103314

Documentele medicale sunt pot fi consultate pe Pagina de caz

Va multumim!Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS