Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

Pentru copii
[Utilizator Sters]
Data 12:29 8-Apr-2014

Vin sarbatorile de Pasti, avem nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet. Avem 3 copii, un baietel de 6 luni si doua fete de 3 respectiv 15 ani.Stiu ca sunt alte persoane mai amarate decat noi, dar totusi si eu ma lupt pentru copiii mei sa le pot oferi o masa calda in fiecare zi, de aceea scriu daca ne poate ajuta cineva cu alimente, hainute, orice e binevenit. Va multumim tuturor. Pentru cei care vor sa dea o mana de ajutor numarul meu este 0785637575.

Total mesaje: 48
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 00:38 10-Apr-2014

Buna seara ma numesc Gheorghe Lacramioara sant mamica a 3 Copilași cu varsta cuprinsa intre 3-8 si respectiv 10 ani.Sotul meu in varsta de 34 de ani Este bolnav de fibroza pulmonara Este o Boala pasă iti usuca plamanii, si sta la aparatul de oxigen 18 din 24 de ore.Eu am lucrat pana in luna mai si de atunci nu am mai gasit Dar am mai facut curatenie pe la familii sa am ce Pune pe masa la copii.La ora actuala traim din alocatia Copiilor si Pensia de handicap a sotului de 234 de ron.Am ramas in Urma cu Lumina, apa, scoala Copiilor, etc.As vrea sa vina si la EI IEPURASUL deja ii aud cum vorbesc intre EI CEI mari si ma retrag Intr-un colt si incep sa plang pentru ca stiu ca nu am posibilitatea sa le implinesc dorințele, eu m-as Bucura sa am ce le da de mancare de sarbatori.Daca doriti sa ne ajutati va las Adresa mea de e-mail gheorghelacra@yahoo.com SAU tel 0743202143.Mentionez ca de CAND Este bolnav sotul meu adica de 3 ani nu am mai avut posibilitatea sa mai Investim in casa si nu am terminală-o si ACUM noi locuim Intr-o singura camera de 5 persoane.E FOARTE Greu si cu lacrimi in ochi va rog pe ei copii nu pe noi adultii daca doriti sa ne ajutati va rog sa ma contactati.Multa sanatate va doresc.RO10RNCB0064057725620004Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS