Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Vorbeste deschis despre orice caz pe care il cunosti, situatia cu care se confrunta o persoana, aproapele tau, familia sau prietenii din jurul tau si despre modul in care fiecare dintre noi se lupta cu o soarta mai putin fericita.

"Oferiţi-le un acoperiş”
Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 16:13 21-Dec-2013

AVEM NEVOIE DE AJUTOR

Total mesaje: 125
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 20:38 21-Dec-2013
Despre ce este vorba?
Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 20:50 21-Dec-2013

"Oferiţi-le un acoperiş”
Adaugat la: 2013-12-21 16:04:14 | Afisari: 7 | Comentarii: 0

Nume: AJUTOR
E-mail: muresanulise@yahoo.com
Telefon: 0755684607
Data: 21.12.2013
"Oferiţi-le un acoperiş”

Stimată redacţie "Formula AS”,

Suntem un cabinet de avocatură (avocat Claudia Drăgan) din Cluj-Napoca şi dorim să vă supunem aten­­ţiei un caz umanitar. Stabilită în satul Rodna, com. Rodna, bl. 78, ap. 25, jud. Bistriţa-Năsăud, fa­milia Mureşan se compune din soţii Mihaela şi Ulise şi cei trei copii minori ai acestora: Ulise (născut la data de 26.10.2000), Adrian (născut la data de 30.11.2006) şi Sebastian-Mihai (născut la data de 10.08.2012). Si­tuaţia lor financiară şi locativă este precară, ei lo­cuind într-un bloc de garsoniere, într-o stare insalubră, cu izolaţii, instalaţii şi geamuri foarte proaste, iar dom­nul Mureşan este încadrat la gradul de handicap grav, handicap survenit în urma unui accident în construcţii. De­oarece traiul a 5 persoane într-o garsonieră de 21 mp nu poate fi considerat unul decent, familia Mure­şan a făcut de­mersuri la primăria comunei Rodna, solicitând acor­da­rea unei suprafeţe de teren care să le permită cons­tru­­irea unei case şi, pe cale de consecinţă, creşterea co­­­piilor într-un mediu decent şi sănătos (la actualul domiciliu sunt aproximativ 50 de copii, într-un bloc cu 30 de garsoniere). Drept răspuns la solicita­rea făcu­tă, primăria comunei Rodna le-a acordat o suprafaţă de teren, aflat însă departe de zona mai populată a co­mu­nei, unde nu există utilităţile trase. A se înţelege, nu vor­bim aici de gaz sau cablu TV, ci, pur şi simplu, de elec­tricitate şi apă. În aceste condiţii, fa­milia Mureşan a făcut o nouă cerere, către direcţiunea Re­gionalei CFR, prin care a solicitat posibilitatea de a se instala în cantonul CFR, aflat în comună. Chiar dacă şi acesta se află într-o stare deplorabilă, el le per­mite intimitatea de care ar trebui să se bucure o fa­milie, spaţiul este mai mare (chiar dacă şi cantonul es­te compus dintr-o sin­gură cameră), dar cel mai im­por­tant, acesta are un teren alăturat care s-ar putea trans­forma într-o grădină de legume, deci o sursă de hrană pentru întreaga fa­mi­­lie, care momentan nu beneficiază de nici un venit. Din nefericire, toate demersurile fă­cute la CFR Cluj, prin intermediul cabinetului nostru, au rămas fără re­zultat. Cantonul nu se poate repartiza unor persoane străine de angajaţii CFR.

Pe această cale, fac apel către dvs. şi cititorii dvs., care ar fi interesaţi să ajute această familie, în orice mod. Orice părinte îşi doreşte să îi ofere copilului său tot binele de care este în putere. Vă trimit ataşat docu­mentele scanate, din care reiese situaţia acestei familii, care are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. În afara celor ataşate, trimitem mai jos şi restul actelor dove­ditoare. Vă mulţumim şi vă urăm spor în toate!

Avocat CLAUDIA DRĂGAN

Adresa familiei: MUREŞAN MIHAELA şi ULI­­SE, sat Rodna, com. Rodna, bl. 78, ap. 25, jud. Bistriţa-Năsăudcod 427245. TELEFON 0755684607

http://www.formula-as.ro/2012/1040/sos-34/cazuri-de-extrema-urgenta-15642


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS