Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
Comentarii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment Colectare alimente Cluj
Descriere Eveniment In perioada 25 aprilie - 25 iulie 2012 vă invităm să devenim parteneri în dorința de a schimba în bine destinele familiilor sărace și numeroase, a mamelor singure împreună cu copiii lor și a vârstnicilor, beneficiari asistați de departamentul caritativ al Fundației “Familia Sfântă”.

Puteți să contribuiți prin donații în alimente: ulei, faina, zahăr, griș, mazăre, dulceață, conserve,, murături, legume, fructe, dulciuri; obiecte vestimentare, încălțăminte, îmbrăcăminte, accesorii; obiecte de uz casnic: detergente, obiecte de veselă, ustensile de bucătărie, piese de mobilier, rechizite, cărți, CD-uri, alte accesorii și orice obiecte pe care nu le mai folosiți, însă noi le putem valorifica spre a ajuta persoanele asistate.

Donațiile pot fi aduse la sediul fundației: str. Moților nr. 32 (sediul Policlinicii fără plată şi al Centrului de Fizio-Kinetoterapie) între orele 9:00-17:00 sau ne contactați și venim noi după ele.

Contact: 0729-672.984 Horațiu Paul Abrudan
Data/Ora Eveniment 25-Apr-2012 10:00 to 25-Jun-2012 10:00
Organizator Fundatia "Familia Sfanta"
Locatie Calea Moţilor, nr. 32, cod 400001, Cluj-Napoca, România
Tip Eveniment Donatii umanitare

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS