Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
visdeartist (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment Ziua inimilor
Descriere Eveniment Vineri, Muzeul Judetean a gazduit a 25-a editie a programului "Intalnirea de astazi", derulat de Asociatia culturala Vis de Artist din decembrie 2008. Evenimentul intitulat "Ziua inimilor" a fost dedicat sarbatorii romanesti "Dragobete" si a inclus mai multe momente: promovarea creatiilor proprii de dragoste ale tinerilor botosaneni (proza, poezie, desen, muzica), cu implicarea publicului ce si-a votat preferatii, lansarea revistei online Vis de Artist realizata in acelasi sens si care poate fi accesata de pe site-ul ONG-ului - http://www.wix.com/visdeartist/visdeartist, prezentarea sarbatorii de Dragobete de catre muzeograful Ionut Vaculisteanu, urmata de momente artistice sustinute de trupa de teatru antic "Katharsis", Andrei Miron, Diana Leonte, Georgiana Jascanu, trupa Icarus si trupa de teatru "Parol". Partea a doua a inclus un scurt proiect realizat de echipa Vis de Artist intitulat "Be my Valentine" urmat de alte momente artistice, cu specific international, sustinute de Marilena Alecu, Alexandra Visan, trupele de dans "Vivo Star" si "Mini Star", Serban Mihai, precum si momentul intitulat "Tineri pentru tineri" sustinut de Asociatia "B-Right Media".
Momentele artistice au fost coordonate de profesorii Coca Dorica, Florin Ciobanu, Iuliana Ariciuc, Catalina Constantinovici si au reprezentat C.N."A.T.Laurian", Scoala Populara de Arte - clasele chitara, vioara, canto-muzica usoara, Asociatia culturala Vis de Artist, Societatea cultural-artistica "ARLECHIN".
Tinerii creatori au primit din partea organizatorilor Diplome "de Dragobete", pentru a fi incurajati in demersul lor, iar tinerii jurnalisti de la ziarul mediaTIN, proiect realizat de B-Right Media, au fost recompensati cu Diplome speciale pentru efortul depus in realizarea celor sase editii lunare ale ziarului.
Dupa trei ani in care programul a fost moderat de prof. Catalina Constantinovici, presedinta Asociatiei, a sosit momentul ca tinerii sa preia stafeta, astfel incat prezentarea a fost realizata de eleva Alexandra Mihalache. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul partenerilor: Muzeul Judetean Botosani, Centrul Europe Direct Botosani, Societatea cultural-artistica "ARLECHIN", Asociatia "B-Right Media, Asociatia Judeteana a Organizatorilor de Evenimente, Art Productions.
Data/Ora Eveniment 25-Feb-2012 from 14:37 to 15:37
Organizator Asociatia culturala Vis de Artist
Locatie Botosani, Muzeul Judetean
Tip Eveniment General

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS