Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
FundatiaCOTE (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment Mărțișoare cu poveste
Descriere Eveniment Fundația COTE în parteneriat cu Iulius Mall organizează, pentru al 5-lea an consecutiv, evenimentul “Mărțișoare cu poveste”.
La etajul II, în Iulius Mall, în perioada 28 -29 februarie 2012, veți avea ocazia să cumpărați mărțișoare realizate în Atelierul de creație al Fundației COTE.

Mărțișoarele vor fi comercializate în scopul strângerii de fonduri pentru burse de studii pentru 3 tinere provenite din centrele de plasament.

Invităm ieșenii, care au curiozitatea să ne viziteze standul, să privească povestea din spatele fiecărui mărțișor.

Poate fi poveste unui unui tanăr care, după o zi grea în căutarea unui loc de muncă, a venit să găsească puțină încurajare.
Poate fi povestea unui tânăr care a reusit la un interviu de angajare, la un examen, și-a cumpărat ceva nou, s-a întâlnit cu cineva drag și vine să împărtășească bucuria și reușita, oricare ar fi ea.
Poate fi povestea unui tânăr care lucrează, iar cand are o zi liberă vine aici, unde atmosfera caldă, primitoare îl ajută să petreacă un timp departe de frământările vieții cotidiene. Care nu sunt puține și nici mărunte: plata gazdei, hrana zilnică, medicamente, riscul de a-si pierde locul de muncă, singurătatea, decizii de viață.
Poate fi pur si simplu povestea unor tineri care au un hobby și vor să îl practice, care doresc să învețe lucruri noi, să cunoască persoane noi, sau să petreacă timpul într-un mod plăcut, creativ și util, cu persoane pe care le simt apropiate.

Dar este și povestea unor tineri care sunt capabili să privească dincolo de nevoile lor.

In primăvară 2011, prin implicarea lor au contribuit la strângerea de fonduri pentru amenajarea unui loc de joacă al Grădiniței 16. De Crăciun și acum, în martie 2012, acești tineri, au lucrat pentru a contribui fondul de burse școlare care asigură continuarea studiilor pentru trei studente provenite din centre de plasament.

E greu să faci un preț bazat pe costuri, când e vorba de aceste produse. Unde incluzi munca, talentul, sârguința, atmosfera plină de efervescență, cum adaugi povestea de viață și cum să răsplătești capacitatea de implicare a acestor tineri?

Pentru ei, fiecare produs cumpărat este o recunoaștere și o apreciere. A calității și aspectului comercial al produsului, a poveștilor de viață și a cauzei sociale în care ei s-au implicat.

Cumpărați mărțișoare și continuați o poveste!
Data/Ora Eveniment 28-Feb-2012 10:00 to 29-Feb-2012 22:00
Organizator Fundația COTE
Locatie Iulius Mall, et.2, vis-a-vis de cascadă.
Tip Eveniment Donatii umanitare

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS