Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
DOINAPOPESCU (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment ATELIERE DE CREATIE SI OMENIE
Descriere Eveniment CAMPANIE DE VOLUNTARIAT pentru infiintarea unor ATELIERE DE CREATIE la CENTRUL DE PEDAGOGIE CURATIVA LUPENI, singurul din Valea Jiului cu activitati educationale si terapii specifice copiilor cu dizabilitati grave, profunde, severe ( sindromul DOWN, autism, retard mintal, etc).
Centrul are nevoie de materiale de constructii si dotari specifice atelierelor de creatie; olarit, timplarie, croitorie, artizanat, modelaj, pictura, muzica, dans, sport, gradinarit.
Fiti voluntari in perioada 1 mai - 10 mai 2011, zilnic intre orele 10-18, la Centrul Lupeni, strada Stadionului, nr.2, pentru amenajarea unei gradini cu flori, o gradina de zarzavat, o livada si un teren de sport.
Copiii au nevoie de sprijinul comunitatii, trebuie sa le acordam sansa pentru recuperarea acestora. Pentru ca ei nu stiu sa spuna de ce au nevoie, noi trebuie sa ne implicam sa asiguram conditii minime pentru desfasurarea terapiilor absolut necesare. trebuie modernizat cabinetul de kinetoterapie si daca ar exista o minune, atunci s-ar infiinta un cabinet stomatologic.
Caldirea unde se afla centrul dispune d emulte spatii care pot fi amenajate in ateliere de creatie, trebuie numai o secunda sa veniti sa vizitati si apoi cu siguranta veti ajuta cu tot ceea ce puteti.
Va multumim.
Data/Ora Eveniment 23-Apr-2011 17:48 to 24-Apr-2011 10:14
Organizator ASOCIATIA SPERANTA OMULUI SINGUR PETROSANI
Locatie municipiul Lupeni, strada Stadionului, nr.2, judetul Hunedoara, Romania
Tip Eveniment Donatii umanitare

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS