Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
uninovator (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
Comentarii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment Să-i Cunoaştem Pe Oamenii Străzii
Descriere Eveniment Aş vrea să ne strângem mai multe persoane care vor să-i ajute pe vagabonzi; să facem schimb de idei şi să intrăm în vorbă cu oamenii străzii, eventual să le dăm o mână de ajutor, dar, cel mai important, să-i cunoaştem, să le scriem povestea, visurile, dacă dintotdeauna au fost în stradă, ce le-ar plăcea să facă, dacă ar fi nişte cetăţeni obişnuiţi, cu casă, serviciu, etc., la ce se pricep ca şi profesie şi tot aşa.

Ideea era de a îi înregistra cu telefonul, video sau doar audio şi de a încerca să prezentăm povestea lor lumii întregi care trece constant pe lângă ei dar nu îi cunoaşte. Mă gândeam că putem face un blog, putem trimite la ziar rezultatele, putem pune pe Youtube filmuletul...

E un apect extrem şi neplăcut al societăţii noastre şi ar trebui să intervenim; toată lumea are dreptul la un acoperiş, 3 mese pe zi, un loc de muncă, ceva noroc.. Haide-ţi să le facem cunoscute poveştile!
Data/Ora Eveniment 11-Apr-2011 08:00 to 17-Apr-2011 21:00
Organizator Valentin C.
Locatie Bucuresti
Tip Eveniment General

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS