Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
FDLR (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment Îmi pasă de aproapele meu!
Descriere Eveniment Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională, consecventă proiectelor sale desfășurate până acum și în curs de derulare vă supune atenției dumneavoastră un nou proiect menit să sprijine campania de strângere de fonduri Îmi pasă de aproapele meu! pentru copiii săraci din Dobrogea – județele Constanța și Tulcea și din regiunea București- Ilfov – județul Ilfov, sectorul 6 din Capitală şi regiunea Muntenia Sud - judeţul Giurgiu.

F.D.L.R. și The Smurf Dacicus, Școala de Sento Constanța care fac parte din cadrul fundației, împreună cu partenerii săi - Birou Notarial Public Soare Cristina, Farmacia Adinfarm, Terraclean Expert SRL Constanța, Asociația de reconstituire istorica Historia Renascita Geto-Dacii sudcarpatici, Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România – AFAPRR, SELGROS MILITARI, TRANS GAZ, La Scoica, Scoica Land, Asociația de reconstituire istorică "Vivat Tomis", Clubul Sportiv ”Farul Constanța”, Asociația Filantropica-vă înaintează propunerea de a dărui, dona și sponsoriza de la bani, haine, produse alimentare (de preferat neperisibile), electrocasnice, rechizite, cărți, încălțăminte etc pentru campania Îmi pasă de aproapele meu!
Donațiile în bani se depun în contul Fundației noastre, iar donațiile în îmbrăcăminte, alimente, aparatură le strângem la sediu, și vor fi înmânate familiilor paupere din județele Constanța. Tulcea, Ilfov, Giurgiu și din Sectorul 6 al Capitalei în prezența autorităților publice locale și centrale și a partenerilor instituționali ai F.D.L.R.
Campania se va desfășura pe o perioadă de 5 luni de zile, începând cu data de 6 noiembrie 2017 și se va finaliza pe data de 6 aprilie 2018. Pentru această campanie s-au pregătit o serie de evenimente de care veți fi informați și anunțați și dumneavoastră, dacă doriți să vă alăturați echipei noastre.
Promovarea și diseminarea activităților și a rezultatelor proiectului va fi făcută de către solicitant, co-organizator și parteneri prin toate canalele lor de comunicare și relații publice și prin parteneriatele lor media.
Data/Ora Eveniment 24-Nov-2017 15:32 to 6-Apr-2018 16:32
Organizator Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională
Locatie București, Constanța
Tip Eveniment Donatii umanitare

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS