Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
AEBSorg (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
Comentarii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment MOṨ CRẬCIUN EXISTẬ, MOṨ CRẬCIUN POṬI FII CHIAR TU!
Descriere Eveniment Dacặ pentru unii dintre noi o masặ plinặ, o ciocolatặ, hainuṭặ sau o jucặrioarặ e un lucru banal ce nu mai stậrneṣte zậmbete ṣi bucurii, pentru unii copii acestea rặmận doar vise.

Vine timpul cadourilor, vine timpul cậnd putem fii mai buni, cậnd putem dặrui, putem face fericiṭi ṣi acei copii ce nu ṣtiu ce ȋnseamna un braduṭ ȋmpodobit, un cadou sau o vorbặ frumoasặ.

Ȋmpreunặ le putem ȋndeplinii aceste dorinṭe, ȋmpreunặ putem aduce pe aceste feṭe triste un zậmbet ṣi un motiv sặ viseze, un motiv sặ creadặ ȋn oameni si in Moṣ Crặciun.

Fii chiar tu Moṣ Crặciun!

Indiferent cặ e vorba de un ajutor financiar, de un cadou sau chiar de douặ maini goale dar cu dorinṭa de a ajuta, alặturate campaniei noastre ṣi ȋmpreunặ putem schimba ziua de Craciun a multor copii ce nu ṣtiu ce ȋnseamnặ aceastặ sặrbatoare.

Dacặ cunoṣti cazuri cu astfel de copii unde Moṣ Crặciun nu poate venii pe cos, informeazặ-ne ṣi astfel poṭi devenii chiar tu Moṣ Crặciun pentru acei copii ṣi noi din Depozitul lui Moṣ Crặciun vom gặsi ceva ṣi pentru ei.

Fiecare copil, are dreptul la bucurii ṣi zậmbete, la un cadou cật de mic pentru a simṭi ṣi el bucuria sặrbặtorilor de Crặciun.Anul trecut (2013) de Craciun a luat finta Campania OPERATIUNEA: Mos Craciun care a fost un adevarat Succes si o mare bucurie pentru foarte multe familii nevoiase.

Contact:
https://www.facebook.com/operatiuneamoscraciun
http://lugojonline.ro
http://radiolugojonline.net
Data/Ora Eveniment 14-Nov-2014 01:20 to 19-Dec-2014 02:20
Organizator RO.AEBS.org
Locatie Lugoj si imprejurimie
Tip Eveniment Donatii umanitare

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS