Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
Imparte ro (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment Daca nu ai un batran, cumpara-l!
Descriere Eveniment In cadrul proiectului „Porti deschise”, Asociatia Fluens va organiza un eveniment in colaborare cu Portalul Imparte.ro, pe data de 2 august 2014, pentru 20 de varstnici institutionalizati din cadrul caminelor Odai, Straulesti, Sfantul Vasile si Clubul Seniorilor Sector 1.

Insotiti de voluntari, vom merge cu bunicii la restaurantul Caru cu Bere, unde atmosfera vremurilor de alta data, alaturi de o masa gustoasa, le va aduce putina bucurie in suflete.

Asteptam suportul a cat mai multor persoane pentru organizarea acestui eveniment, dar si pentru o continuitate a proiectului atat de dificil pe care ni l-am propus. Doritorii ne pot insoti la astfel de evenimente, in cadrul sau in afara caminelor, sau pot sustine proiectul prin donatii. Cu o mica suma puteti contribui la iesirile recreative organizate impreuna cu batranii, fie ca este vorba de un meniu, fie de un bilet la teatru, de transportul la o manastire sau intr-o excursie.

Sute de batrani abandonati asteapta ajutorul nostru, al tuturor. Daca nu ai un batran, cumpara-l acum!

Proiectul „Porti deschise” pe care il dezvolta Asociatia Fluens doreste sa deschida o cale intre batranii singuri si lume, dar si o cale catre ei insisi, prin care sa-si recupereze timpul pierdut, sa-si vindece ranile si sa regaseasca frumusetea timpului prezent.

Donatiile se pot face in contul Asociatiei Fluens RO57BRDE410SV28449744100, deschis la Banca Romana de Dezvoltare, sau personal daca doriti sa ne cunoasteti.

Va asteptam cu drag!

Pentru detalii:
Otilia Geavlete - Asociatia Fluens, Telefon: 0734 354 454, E-mail: otiliageavlete@yahoo.com
Imparte.ro, Telefon 0734 174 322, E-mail: admin@imparte.ro
.
Data/Ora Eveniment 2-Aug-2014 from 00:00 to 00:00
Organizator Asociatia Fluens
Locatie Restaurantul Caru cu Bere, Bucuresti
Tip Eveniment General

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS