Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment Concert Jason Castro
Descriere Eveniment Cântărețul și compozitorul american Jason Castro, care a cucerit inima juriului și-a publicului de-a lungul celui de-al 7 –lea sezon al concursului American Idol, având numeroase apariții pe scenele largi, printre care The Oprah Winfrey Show și The Bold and the Beautiful, adorat de către publicul străin, dar nu numai, va susține un concert inedit în incinta localului Bistro 28, de pe str. Traian Moșoiu, în data de 17.04.2014, de la ora 20:00.
Evenimentul este organizat și susținut de către Organizația Creștină Something New, în strânsă colaborare cu Roma Boots, având ca obiectiv strângerea de fonduri pentru susținerea proiectului care vizează copiii defavorizați din cadrul centrului de zi Something New.
Bilete se pot achiziționa în incinta localului, la prețul de: 15 Ron
Data/Ora Eveniment 17-Apr-2014 from 20:00 to 23:00
Organizator Organizatia Something New
Locatie Bistro 28
Tip Eveniment General

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS