Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Request an Invitation
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
Gheorghe Vişu (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment " LIFE MANAGEMENT " curs dezvoltare personala
Descriere Eveniment INFORMATII CURS:
Companie: Gheorghe Vișu
Localitate: toata-tara
Perioada de desfasurare: 17.11.2013 - 09.01.2014
Tip curs: CORPORATE
Gheorghe Vișu
vezi profil trainer
DESCRIERE CURS:
Cursul de " Life Management " este o oportunitate de a face o evaluare generala a vietii tale si de costientizare a necesitatii de schimbare a vietii pe care o duci acum. Important este nu scopul final sau obiectivele periodice, important este drumul si sensul in care curge viata ta care poate fi in sensul evolutiei generale in aceasta viata sau regresie. Ce alegi depinde doar de tine.

Cursul se adreseaza celor care doresc acum o reala schimbare a vietii si care doresc sa descopere tehnici si metode de managementul vietii. Pentru o descriere amanuntita a cursului ii invit pe cei interesati sa trimita un e-mail de intentie pentru participare la acest curs, deoarece cursul este unul personalizat si se desfasoara cu un numar de maxim 8 persoane. Dupa participarea la primul modul de curs fiecare participant poate opta pentru a urma al doilea modul de curs sau de a face antrenament personalizat cu dl. George Visu, antrenor si trainer acreditat, impreuna cu care va stabili un program de antrenament si lucru individual in functie de situatia sa si de optiunile alese de dezvoltare personala si nivelul de autocunoastere. Costul acestui curs pentru primul modul este de 300 lei. Pentru inscriere doritorii vor plati un avans de 100 lei intr-un cont comunicat ulterior anuntului de participare pe e-mail. Durata cursului este de 9 ore intre orele 9.00 si 18.00, intr-o locatie ce va fi anuntata cu 7 zile inainte de desfasurarea sa. Primul curs va avea loc in data de 30.11.2013 in Bucuresti. Doritorii pot trimite o scrisoare de intentie la adresele de e-mail : gheorghevisu@gmail.com sau georgevisu290@yahoo.com. Azi 23.11.2013 mai sunt disponibile 4 locuri.
Data/Ora Eveniment 30-Nov-2013 from 09:00 to 18:00
Organizator Gheorghe Vișu
Locatie Va fi anuntata pana pe data de 25,11,2013
Tip Eveniment General

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS