Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
visdeartist (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment Ziua Europeana a Muzicii
Descriere Eveniment Asociatia culturala Vis de Artist in parteneriat cu Muzeul Judetean, cu sprijinul Primariei Municipiului Botosani si al Consiliului Local Botosani organizeaza vineri, 21 iunie 2013, proiectul INTALNIREA DE ASTAZI: ZIUA EUROPEANA A MUZICII. La ora 13, botosanenii sunt invitati sa-si redescopere personalitatile muzicale botosanene. La ora 17 tinerii cantareti pot participa la Workshop muzical, la 18.15 are loc Recitalul membrilor si voluntarilor Vis de Artist, urmat de Recitalul Ansamblului „Stejarelul” de la Dumeni, iar de la ora 18.45 are loc „Intalnirea cu Adrian Naidin”. Toate actiunile vor avea loc in incinta Muzeului Judetean Botosani, intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.
Continutul acestui proiect nu reflecta neaparat pozitia Municipiului Botosani si nu implica nici o responsabilitate din partea acesteia. Reproducerea, difuzarea sau folosirea partiala sau in intregime a materialelor prezentate este interzisa fara acordul in scris al organizatorilor (Asociatia culturala Vis de Artist).
Data/Ora Eveniment 26-Jun-2013 from 11:00 to 12:00
Organizator Asociatia culturala Vis de Artist
Locatie Botosani, Muzeul Judetean
Tip Eveniment General

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS