Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
Gheorghe Vişu (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
Comentarii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment " PE URMELE MARILOR INIŢIAŢI GETO DACI "
Descriere Eveniment Tabără de cunoaştere şi învăţare
în perioada 20.06.2013 - 24.06.2013, organizată de Asociaţia SPIRITUL DACIEI cu scopul de a cunoaşte elemente noi despre tradiţii româneşti, sărbători populare( SÂNZIENELE) şi istoria adevărată a ţării noastre.
Vom cunoaşte împreună locuri benefice unde putem să ne refacem echilibrul energetic al fiinţei nostre,care ne va ajuta în special la sănătatea fizică,mentală şi spirituală.
Se va lucra pe grupuri de lucru sub îndrumarea unei persoane specializate după un program stabilit și comunicat către toți participanții la înscriere.
Condițiile de înscriere și participare la tabără vor fi comunicate prin e-mail de către organizator doar celor cu intenţia de inscriere.
Vor fi 4 zile de activități intense și susținute care vor implica urcatul și coborâtul pe munte, ceea ce va necesita echipament specific de drumeție pe munte cu grad redus de dificultate.
Vom avea în program activități atractive diverse de studiu, cunoaștere, autocunoaștere, relaxare și distracție.
Data limită de înscriere este 31 mai 2013. La momentul înscrierii se va achita şi un avans de 100 lei pentru reyervare cazare. Cei care nu vor mai dori sa participe la tabără după data de 31.05.2013 vor pierde avansul plătit.
Cei interesaţi sunt rugaţi să ne contacteze prin e-mail la adresa george.visu@yahoo.com sau telefonic la nr. 0726671667, 0747671667.
Data/Ora Eveniment 20-Jun-2013 at 09:00
Organizator Asociaţia SPIRITUL DACIEI
Locatie Zona Peștera Ialomiței - Munții Bucegi.
Tip Eveniment General

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS