Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Request an Invitation
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment HANDI SPEED MEETING, A TREIA EDITIE
Descriere Eveniment Evenimentul “Handi Speed Meeting” organizat de către Asociația “Acces pentru Toți” promovează comunicarea dintre angajatori și persoanele cu dizabilități aflate în căutarea unui loc de muncă. Scopul evenimentului este de a susține persoanele cu dizabilități în găsirea unui loc de muncă.
La eveniment vor participa 30 de persoane cu dizabilități și 10 reprezentanți ai unor companii de top de pe piața muncii care vor avea ocazia să discute în perechi timp de 15 minute pentru a cunoaște mai bine nevoile și cerințele fiecăruia și de a găsi modalități de colaborare eficiente.
Tot în cadrul evenimentului, Asociația “Acces pentru toți” va promova spre vânzare produse realizate de persoanele cu dizabilități.
Data/Ora Eveniment 26-Apr-2013 from 13:12 to 15:12
Organizator ASOCIATIA ACCES PENTRU TOTI
Locatie HOTEL CARO, BARBU VACARESCU, NR.164, SECTOR 2, BUCURESTI.
Tip Eveniment General

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS