Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
MARIANACODRUT (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment TOTUL E CA O POVESTE, DACA MAMA NU MAI ESTE
Descriere Eveniment http://www.impreunapentrufiecare.ro/fapte-bune/totul-e-ca-o-poveste-daca-mama-nu-mai-este/157

VA ROG INTRATI PE SITUL IMPREUNAPENTRUFIECARE SI VOTATI FAPTA BUNA, ESTE UN CONCURS ORGANIZAT DE ROMPETROL

CINE ARE CELE MAI MULTE VOTURI ESTE AJUTAT DE ROMPETROL SA FACA O FAPTA BUNA

Fapte bune

TITLUL PROIECTULUI PROPUS “TOTUL E CA O POVESTE DACA MAMA NU MAI ESTE”

Adaugat la: 24-11-2010, Initiator: DOINA POPESCU,
Beneficiar: 15 femei din Valea Jiului cu posibilitati financiare reduse

Proiectul isi propune sa asigure transport si masa pentru 15 femei din Valea Jiului, pentru a se deplasa la o Clinica de oncologie din Bucuresti pentru consultatii de specialitate si pentru a efectua testele de mamografie. Doresc ca femeile sa constientizeze importanta prevenirii cancerului de san, deoarece copilasii au nevoie ca mamicile lor sa fie sanatoase, sa fie alaturi de ei, sa le spuna in ajunul Sarbatorilor de iarna cele mai frumoase povesti.
Vom solicita sprijinul Fundatiei Renasterea sa asigura servicii medicale gratuite la o Clinica de oncologie, pentru cele 15 femei, timp de o zi.
Important este sa ne gindim la cei care nu au posibilitati financiare pentru a se deplasa la clinicile de specialitate din tara sau strainatate, trebuie sa fim mai buni, ce putin acum in ajunul Sarbatorilor de iarna.
La intoarcerea de la Bucuresti vom face o surpriza fiecarei doamne, dar vom asigura si un pom de iarna special pentru copilasi.
Intodeauna povestile cele mai frumoase sunt cele spuse de mama si bunica, din aceasta cauza trebuie sa avem grija de ele. Trebuie sa avem grija de surorile si prietenele noastre, trebuie sa ne implicam pentru a preveni cea mai ticaloasa boala, care este cancerul de san.
Cred ca valoarea premiului I poate acoperi toate cheltuielile pentru cele 15 femei, dar vor ajunge sa sa facem cadouri speciale pentru copilasii acestora.
Data/Ora Eveniment 14-Dec-2010 from 19:05 to 20:05
Organizator DOINA POPESCU- ASOCIATIA SPERANTA OMULUI SINGUR PETROSANI
Locatie VALEA JIULUI- PETROSANI- BUCURESTI
Tip Eveniment Donatii umanitare

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS