Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
Szabo Jozsef (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment Dispensar Mobil Pentru Oamenii Strazii
Descriere Eveniment Asociatia noastra detine un autocar pe care vrem sa transformam in dispensar medical mobil prin care sa asiguram consultatii si tratamente pentru toti cei care nu au un camin, nu au domiciliu motiv din care nu au nici medici de sanatate. Sa nu uitam ca acesti copii - adulti sunt expusi la cele mai multe boli posibile, sunt un adevarat focar pentru societate .Ar fi super cool daca am putea pune tara la cale sa adunam materiale de constructii, sanitare .etc. pentru compartimentare , amenajare interioara si punerea in functiune.
Data/Ora Eveniment 1-Dec-2012 13:00 to 12-Jan-2013 14:00
Organizator Asociatia Casa Particulara de Pensii
Locatie Nivel national, toti cei care au posibilitatea de a contribui cu orice util la acest proiect sunt rugati sa ne contacteze e-mail: dispensar.mobil @yahoo.com sau tel: 0753-707.287 valabil si pentru informatii referitor la derularea programului precum modalitatile de donare. Indiferent de genul donatiei ( materiale sau bani ) intocmim contract de sponsorizare sau donatie .
Tip Eveniment Donatii umanitare

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS