Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
Imparte ro (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment Cateii neajutorati au nevoie de ajutor!
Descriere Eveniment Cateii fara stapan ai Asociatiei Trei Frati Patati au nevoie de ajutor si de donatii.

Scopul principal al Asociatiei Trei Frati Patati este de a le oferi catelusilor fara stapan un trai mai bun si o familie iubitoare.

In prezent, asocitia ingrijeste peste 200 de caini, inr-un adapost improvizat. Dintre acestia, in jur de 40 sunt inca pui, din diferite generatii. Aproape zilnic vin pui, unii fiind adusi personal la poarta asociatiei, altii sunt abandonati in pungi agatate de gardurile asociatiei, iar altii sunt pur si simplu aruncati la ei peste gard.

Din pacate, asociatia primeste donatii pentru animale mult prea putin pentru a face fata. Cateii acestia trebuie sa manance zilnic, au nevoie de adapost, trebuie plimbati, vaccinati, sterilizati, deparazitati intern si extern sau dusi la doctor atunci cand din pacate se mai imbolnavesc. Toti cainii pe care asociatia ii ingrijeste in prezent au parte de toate acestea iar toate cheltuielile sunt suportate de catre acestia.

Donatii pentru animalele Asociatiei Trei Frati Patati

Lista lucrurilor necesare la Asociatia Trei Frati Patati este lunga. Iata ce puteti dona pentru asociatie:

- o masina pentru transportarea animalelor
- casute, custi metalice
- hrana pentru catei (bobite pentru adulti, bobite pentru pui, conserve etc.)
- medicamente de uz veterinar (Vitamine, Calciu, solutii pentru deparazitare externa, pastile pentru deparazitare interna etc.)
- vase pentru mancare si apa
- jucarii pentru caini

Orice ajutor cat de mic este mai mult decat binevenit! Nu uitati ca nu degeaba cainii se numesc “Cei mai buni prieteni ai omului”. Haideti sa le aratam ca e reciproc. Ei ne-ar ajuta daca situatia ar fi invers, poate nici nu s-ar ajunge aici pentru ca nu cred ca ne-ar abandona…

Adopta un catelus

Iar daca aveti posibilitatea si credeti ca v-ar placea sa adoptati un nou membru pentru familia dvs., catelusii asociatiei Trei Frati Patati ar fi foarte bucurosi!

Pentru mai multe informatii, vizualizati pagina de prezentare a asociatiei: http://www.imparte.ro/Fundatii/Cluj/Asociatia-Trei-Frati-Patati-288

Persoana de contact:
Daniela Muresan, voluntar Asociatia Trei Frati Patati
E-mail: funny_dany2003@yahoo.com
Telefon: 0743138680
Data/Ora Eveniment 17-Sep-2012 16:00 to 30-Sep-2012 00:00
Organizator Imparte.ro
Tip Eveniment General

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS